ΤΕΝΙΣ

Ακάθεκτος στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς!

Κέρδισε με 2-0 σετ τον Κατσάνοφ στην Σαγκάη
Ακάθεκτος στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς!

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Κάρεν Κατσάνοφ στη Σαγκάη και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά! Το Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και επικράτησε με 2-0 σετ του Ρώσου αντιπάλου του, κερδίζοντας τα σετ με 6-4, 7-6!

Το ματς ήταν οριακό και για τους δύο, με τον Τσιτσιπά να κερδίζει μάλιστα το τάι μπρέικ του δεύτερου σετ με 10-8! Ο Στέφανος με αυτήν του τη νίκη προκρίθηκε στους «16» του ταμπλό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μικαΐλ Κουκούσκιν και Κέβιν Άντερσον.

Η νίκη αυτή ήταν η 35η στην φετινή σεζόν για τον Έλληνα τενίστα που συνεχίζει την εντυπωσιακή του χρονιά.

Ήταν από τις πιο δύσκολες νίκες του και γι’ αυτό πανηγύρισε έντονα στο τέλος του αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα ποσοστά τους ήταν ακριβώς τα ίδια στο σερβίς (67% στο πρώτο και 82% στο δεύτερο), με τον Κατσάνοφ να «πληρώνει» ουσιαστικά τα περισσότερα λάθη που είχε (28-19) στον αγώνα.

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Βελτιώθηκα, το παιχνίδι μου έχει αλλάξει»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακάθεκτος στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.