ΤΕΝΙΣ

Περιμένει αντίπαλο ο Τσιτσιπάς στη Σουηδία

Από τον δεύτερο γύρο θα αρχίσει στο τουρνουά της Στοκχόλμης – Στο Λουξεμβούργο η Σάκκαρη
Περιμένει αντίπαλο ο Τσιτσιπάς στη Σουηδία

Μετά την Ασιατική περιοδεία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά αυτή την εβδομάδα την προσπάθειά του για διάκριση στο όπεν της Στοκχόλμης.

Ο Έλληνας τενίστας που παραμένει σταθερά στο Τοπ20 της παγκόσμιας κατάταξης, πέρασε μάλιστα άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μίλμαν (Αυστραλία) και Γκόγιοβτσικ (Πολωνία).

Ο Τσιτσιπάς πάει ως το Νο3 στο ταμπλό, πίσω από τους Ίσνερ και Φονίνι και ασφαλώς έχει σοβαρές πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου, αν εμφανιστεί σε  καλή κατάσταση.

Το τουρνουά είναι 250 βαθμών και επί της ουσίας θα τον βοηθήσει μόνο στο να κερδίσει θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στους τελικούς του Next Gen.

Στο Λουξεμβούργο η Σάκκαρη

Την ίδια ώρα, η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στο τουρνουά του Λουξεμβούργου, με σκοπό να κλείσει με μια καλή εμφάνιση η σεζόν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με τρεις σερί ήττες, έχασε αρκετές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και στο τελευταίο της τουρνουά, θέλει να φύγει με μια καλή πορεία.

Είναι το Νο7 στο ταμπλό και στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Μαργκαρίτα Γκασπαριάν. Οι Γκέργκες και Μουγκουρούθα είναι τα δύο μεγάλα ονόματα στο τουρνουά, με την Σάκκαρη σε περίπτωση πρόκρισης στον δεύτερο γύρο, να πέφτει πάνω στη νικήτρια από το ζευγάρι Γιακούποβιτς (Σλοβενία) – Κοζλόβα (Ουκρανία) και λογικά στον τρίτο γύρο πάνω στην Μουγκουρούθα.

Ο Ζβέρεφ… ανοίγει τον δρόμο στον Τσιτσιπά

Πρωτοσέλιδο στη Marca ο εθελοντής Ράφα Ναδάλ – 10 νεκροί στη Μαγιόρκα [vid, pics]

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιμένει αντίπαλο ο Τσιτσιπάς στη Σουηδία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.