ΤΕΝΙΣ

Αποχώρησε ο Ναδάλ, στο νούμερο 1 ο Τζόκοβιτς!

Ο Ισπανός ήταν τραυματίας και αποχώρησε από το τουρνουά στο Παρίσι – Στην κορυφή ο «Νόλε» για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2016
Αποχώρησε ο Ναδάλ, στο νούμερο 1 ο Τζόκοβιτς!

Ανατροπή στην παγκόσμια κατάταξη στο τένις, αφού ο Ραφαέλ Ναδάλ αποχώρησε από το «Rolex Paris Masters» κι έδωσε έτσι το νούμερο 1 στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ισπανός τενίστας αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς και όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του: «Οι γιατροί μου συνέστησαν ξεκούραση και δεν θα ρισκάρω».

Έτσι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα επιστρέψει στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης ανεξάρτητα από τι θα κάνεις το τουρνουά. Πάντως, είναι ήδη στον τρίτο γύρο, μετά τη νίκη 2-0 (7-5, 6-1) επί του Ζοάο Σόουζα.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η τελευταία φορά που ο Τζόκοβιτς ήταν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης ήταν τον Νοέμβριο του 2016. Επιπλέον, στη διάρκεια του έτους είχε πέσει μέχρι και το νούμερο 22, άρα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία, η επάνοδος του Σέρβου τενίστα, έστω κι αν η επιστροφή στην κορυφή, είναι από την αποχώρηση του Ναδάλ.

Απόλυτο φαβορί ο Τσιτσιπάς στο Next Gen

Αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποχώρησε ο Ναδάλ, στο νούμερο 1 ο Τζόκοβιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.