ΤΕΝΙΣ

Ο Τσιτσιπάς σκέφτεται ήδη τα ημιτελικά

Κέρδισε και τον Τιαφό και παίζει χωρίς άγχος απόψε με τον Χουρκάζ
Ο Τσιτσιπάς σκέφτεται ήδη τα ημιτελικά

Η χθεσινή (7/11) επικράτησή του, τον κάνει να μπαίνει σήμερα… χαλαρός στον τρίτο αγώνα του στο Μιλάνο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ήδη πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Next Gen μετά την νίκη του με 3-0 σετ επί του Αμερικανού Τιαφό (4-3, 4-3, 4-2), έχοντας δύο στα δύο, με τους αντιπάλους του να έχουν ήδη από μία ήττα.

Έτσι απόψε στις 22:00 κόντρα στον Ουμπέρ Χουγκάζ, απλά θα παίξει χωρίς να σκέφτεται την νίκη. Όχι ότι θα παίξει να χάσει, αλλά από την στιγμή που προκρίθηκε ήδη στην 4αδα από τον όμιλό του, το μόνο κίνητρο είναι το αήττητο.

Επί της ουσίας μέχρι να αρχίσει το δικό του ματς, θα ξέρει ήδη τον αντίπαλό του καθώς ο άλλος όμιλος θα έχει ολοκληρωθεί. Εκεί ο Ντε Μινόρ είναι και αυτός στην 4αδα, ενώ παίζεται η δεύτερη θέση.

Το ματς με τον Χουρκάζ σήμερα θα είναι το τελευταίο στο πρόγραμμα, με τον Πολωνό, Νο85 στην παγκόσμια κατάταξη, να βρίσκεται για πρώτη φορά στον δρόμο του Έλληνα τενίστα.

Ο Τσιτσιπάς είναι το Νο1 στο ταμπλό του Μιλάνου και είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Τσιτσιπάς: «Η καλύτερη στιγμή μου ήταν στη Βαρκελώνη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τσιτσιπάς σκέφτεται ήδη τα ημιτελικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.