ΤΕΝΙΣ

Ο Φέντερερ πέρασε και περιμένει

Ο Ελβετός είναι στα ημιτελικά του ATP Finals και θα μάθει απόψε τον αντίπαλό του
Ο Φέντερερ πέρασε και περιμένει

Ο Ρότζερ Φέντερερ κέρδισε τον Κέβιν Άντερσον με 2-0 σετ (6-4, 6-3) και εκτός του εαυτού του, έσωσε και το ίδιο το τουρνουά των ATP Finals.

Οι Βρετανοί θα… πέθαιναν αν δεν τον έβλεπαν στα ημιτελικά και ο Ελβετός τους έκανε το χατίρι, παίρνοντας το εισιτήριο, μαζί με τον αντίπαλό του καθώς είχαν από δύο νίκες στον όμιλο.

Σήμερα (16/11) θα μάθει και τον αντίπαλό του, καθώς θα ολοκληρωθεί και ο άλλος όμιλος. Εκεί γίνεται ένας… χαμός, καθώς όλοι είναι μέσα στο κόλπο.

Στο πρώτο ματς ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στις 16:00 θα αντιμετωπίσει τον Τζον Ίσνερ. Ο Ζβέρεφ αν κερδίσει, τότε έχει σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης, ανάλογα βέβαια και το τί θα γίνει στο άλλο ματς. Θεωρητικά ελπίζει και ο Ίσνερ, αλλά θέλει νίκη με 2-0 και μετά νίκη του Τζόκοβιτς επί του Τσίλιτς με το ίδιο σκορ.

Στις 22:00 στο ματς του Τζόκοβιτς με τον Τσίλιτς, θα γίνει μεγάλη μάχη. Ο Τζόκοβιτς είναι ήδη στα ημιτελικά, αλλά ο Τσίλιτς πρέπει να κερδίσει αν θέλει να περάσει. Αν κερδίσει με 2-0 σετ θα πάρει και την πρώτη θέση, αλλά αν κερδίσει με 2-1, μπορεί ακόμη και να αποκλειστεί στις ισοβαθμίες!

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Φέντερερ πέρασε και περιμένει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.