ΤΕΝΙΣ

ATP Finals: Τζόκοβιτς εναντίον Ζβέρεφ στον μεγάλο τελικό (vid)

Οι δύο μονομάχοι διεκδικούν στις 20:00 το τρόπαιο
ATP Finals: Τζόκοβιτς εναντίον Ζβέρεφ στον μεγάλο τελικό (vid)

Ο τελικός του ATP Finals, ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, θα αρχίσει στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD.

Θα είναι η τέταρτη αναμέτρηση των Djokovic και Zverev, με τον Σέρβο να έχει κερδίσει στις 2 τελευταίες τους συναντήσεις, που ήταν και οι μόνες που έδωσαν φέτος. Στα ημιτελικά του Shanghai Masters τον είχε κερδίσει με 6-2, 6-1 και αυτή την εβδομάδα, στο ίδιο γήπεδο, τον είχε κερδίσει με 6-4, 6-1 για το round robin.

Ο Djokovic θα παίξει για έβδομη φορά στον τελικό του ATP Finals και θα διεκδικήσει τον 6ο τίτλο του, με τον οποίο θα ισοφαρίσει το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας του θεσμού, του Roger Federer.

Ο Nole θα διεκδικήσει επίσης τον πέμπτο τίτλο του στο 2018, μετά από το Wimbledon, το Cincinnati Masters, το US Open και το Shanghai Masters. Συνολικά, θα διεκδικήσει τον 73ο τίτλο της καριέρας του και θα αγωνιστεί σε τελικό για 105η φορά (72-32).

Ο Zverev από την πλευρά του, θα γίνει ο πρώτος Γερμανός που θα παίξει στον τελικό του ATP Finals από το 1996 και θα είναι ο σημαντικότερος τελικός στην καριέρα του.

O Sascha διεκδικήσει τον τέταρτο τίτλο του στο 2018, μετά από το BMW Open, το Madrid Masters και το Citi Open. Επίσης θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο της καριέρας του, στον 15ο τελικό του (9-5).

Τσιτσιπάς: «Ένας χρόνος με πολλούς αγώνες, συναισθηματικές μάχες, ευτυχισμένες στιγμές, σκληρή δουλειά» (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ATP Finals: Τζόκοβιτς εναντίον Ζβέρεφ στον μεγάλο τελικό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.