ΤΕΝΙΣ

Τένις: Κόντρα σε Φέντερερ και Σερένα οι Τσιτσιπάς, Σάκκαρη

Το πρόγραμμα στο Χόπμαν Καπ τους έφερε αντιμέτωπους με τους δύο ζωντανούς «θρύλους» του τένις
Τένις: Κόντρα σε Φέντερερ και Σερένα οι Τσιτσιπάς, Σάκκαρη

Η πρώτη παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στην σεζόν του 2019 στο τένις, θα είναι μία από αυτές που δεν θα ξεχάσουν.

Το ελληνικό δίδυμο θα αγωνιστεί μαζί για πρώτη φορά στο Χόπμαν Καπ, το οποίο γίνεται με μεικτά ζευγάρια, στο Περθ της Αυστραλίας. Εκεί η ελληνική ομάδα κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με την Ελβετία, τις ΗΠΑ και την Μ. Βρετανία, όπου ήδη τόσο ο Φέντερερ όσο και η Σερένα Γουίλιαμς, έχουν δηλώσει πως θα δώσουν το παρόν!

Το τουρνουά ξεκινά στις 29 Δεκέμβρη, με την ελληνική ομάδα να παίζει με την Βρετανία, ενώ στις 31/12 θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ και στις 3 Ιανουαρίου την Ελβετία!

Στον άλλο όμιλο μετέχουν οι Αυστραλία, Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία, με τον πρώτο από κάθε όμιλο, να προκρίνεται απευθείας στον τελικό.

Ο Φέντερερ παίζει τένις με τον γιο του (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τένις: Κόντρα σε Φέντερερ και Σερένα οι Τσιτσιπάς, Σάκκαρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.