ΤΕΝΙΣ

Ήττα και αποκλεισμός της Εθνικής τένις ανδρών για το Davis Cup

Παραμένει στην 3η κατηγορία η Εθνική ομαδα τένις των ανδρών μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο, για τους αγώνες της ζώνης Β. Κατά τη διάρκεια των αγώνων της Ευρω-αφρικανικής ζώνης, για την πρόκριση στα πλέι οφ ανόδου στο Davis Cup, η Εθνική ομάδα ανδρών γνώρισε την ήττα με 2-1 από το Μαυροβούνιο. Μετά το αποτέλεσμα...
Ήττα και αποκλεισμός της Εθνικής τένις ανδρών για το Davis Cup

Παραμένει στην 3η κατηγορία η Εθνική ομαδα τένις των ανδρών μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο, για τους αγώνες της ζώνης Β.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων της Ευρω-αφρικανικής ζώνης, για την πρόκριση στα πλέι οφ ανόδου στο Davis Cup, η Εθνική ομάδα ανδρών γνώρισε την ήττα με 2-1 από το Μαυροβούνιο.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ελληνική ομάδα βρέθηκε στην δεύτερη θέση του ομίλου και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, χωρίς να καταφέρει να ανεβεί στη δεύτερη κατηγορία.

Το τρίτο που ήταν και το καθοριστικό παιχνίδι για την άνοδο και διεξήχθη στο Μαυροβούνιο, κρίθηκε από το πρώτο ματς του απλού open, με τις ήττες των δύο Ελλήνων αθλητών. Ο Γιάννης Στεργίου έχασε με 2-0, από τον Ρεζάρτ Τσουνγκού (7-6, 6-2) και ο Μάρκος Καλοβελώνης, γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ από τον Λιούμπομιρ Τσέλεμπιτς, με σετ: 6-2, 6-1.

Στο διπλό οι Γιάννης Στεργίου και Πέτρος Τσιτσιπάς, επικράτησαν των Στέφαν Ντράγκοβιτς και Πάβλε Ρόγκαν με 7-5, 6-4, αλλά το παιχνίδι είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού όλα είχαν κριθεί νωρίτερα στο μονό ανδρών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήττα και αποκλεισμός της Εθνικής τένις ανδρών για το Davis Cup», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.