ΤΕΝΙΣ

Ο ΜακΕνρό αποθέωσε Τσιτσιπά

Ο πρώην άσος θεωρεί τον Έλληνα τενίστα, ως τον έναν από τους πέντε κορυφαίους παίκτες του κόσμου στο μέλλον
Ο ΜακΕνρό αποθέωσε Τσιτσιπά

Σε μια συνέντευξη για το μέλλον του τένις, ο Τζον ΜακΕνρό, ανάφερε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά, ως ένα από τα κορυφαία στον κόσμο.

Ο Αμερικανός θρύλος του τένις, σε ερώτηση για το ποιους βλέπει πως θα κυριαρχούν στο τένις, όταν οι Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς αποχωρήσουν, απάντησε πως ο Τσιτσιπάς θα είναι από τους καλύτερους.

«Πιστεύω πως υπάρχουν τρεις με τέσσερις παίκτες που έχουν τα εφόδια να κάνουν μεγάλη καριέρα. Διαθέτουν αυτοπεποίθηση και εξαιρετική φυσική κατάσταση. Πιστεύω πως θα κερδίσουν γκραν σλαμ στο μέλλον. Αυτοί είναι οι Τσιτσιπάς, Ζβέρεφ, Τσόριτς και Κατσάνοφ», είπε χαρακτηριστικά ο ΜακΕνρό στην Daily Mail, ενώ αναφέρθηκε και στον Νικ Κύργιο.

«Πρέπει να καταλάβει ότι το τένις είναι το επάγγελμά του και πρέπει να γίνει επαγγελματίας εντός και εκτός κορτ. Θα μπορούσε να γίνει ο κορυφαίος στον κόσμο την τελευταία δεκαετία αν το έκανε αυτό», σχολίασε.

Ο Τσιτσιπάς άρχισε και πάλι δουλειά (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ΜακΕνρό αποθέωσε Τσιτσιπά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.