ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Προπόνηση παρέα με τον Ρότζερ!

Ο Έλληνας τενίστας προπονείται στην Αυστραλία μαζί με τον Φέντερερ
Τσιτσιπάς: Προπόνηση παρέα με τον Ρότζερ!

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις που γυμνάζεται ο Ρότζερ Φέντερερ στην Αυστραλία, κάνει τις προπονήσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας παραχώρησε συνέντευξη στην The West Australian, όπου μίλησε για την περσινή σεζόν του, αλλά και για το γεγονόις ότι ο Φέντερερ τον κάλεσε να προπονηθεί μαζί του.

«Ο προπονητής του ήρθε σε επαφή με μας και μας προσέφερε πολύ καλές προπονητικές εγκαταστάσεις και συνθήκες πριν το αυστραλιανό καλοκαίρι και το δεχτήκαμε. Προπονούμαι με τους καλύτερους και μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ από τις εμπειρίες αυτές», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήδη είμαι χαμογελαστός, κάνω εικόνα τα πράγματα στο μυαλό μου για το πως θα νιώθω όταν θα μοιράζομαι το ίδιο γήπεδο με εκείνον. Είναι προνόμιο να παίζω με έναν τόσο σεβαστό αθλητή του αθλήματός μας. Δεν αποτελεί μόνο έμπνευση για μένα. Πιστεύω πως έχει παίξει ρόλο στην παρουσία και στην ανάπτυξή μου όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζω να πιέζω τον εαυτό μου καθημερινά για να πετύχω αυτά που εκείνος έχει πετύχει και, ειλικρινά, πιστεύω πως αν βρεθώ στη θέση του μια μέρα, θα είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο».

Σάκκαρη: «Δεν περίμενα ότι θα παίξω με τον Φέντερερ!» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιτσιπάς: Προπόνηση παρέα με τον Ρότζερ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.