ΤΕΝΙΣ

Το συγκινητικό μήνυμα του Κύργιου στον Μάρεϊ (pics)

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έστειλε το δικό του μήνυμα στον Άντι Μάρεϊ
Το συγκινητικό μήνυμα του Κύργιου στον Μάρεϊ (pics)

Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε σε δηλώσεις του ο Άντι Μάρεϊ, αφού δεν μπορεί να αντεπεξέλθει πλέον στους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν.

Ο Σκωτσέζος, έχει πολλά θέματα ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια, στα ισχία του, κάτι που δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Βλέποντας τις δηλώσεις του και τα δάκρυα του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Νικ Κύργιος θέλησε να του στείλει μέσω Facebook ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Άντι, γνωρίζω πως τις περισσότερες φορές δεν με λαμβάνεις στα σοβαρά, αλλά τουλάχιστον άκουσέ με σε αυτό παλιέ μου φίλε. Πάντα ήσουν κάποιος που επηρέαζε το άθλημα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ξέρω ότι αυτός ποτέ δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήθελες να αποχωρήσεις, αλλά ήταν τρομερή διαδρομή.

Με προστάτευσες κάτω από τα φτερά σου από τότε που μπήκα στο tour και μέχρι αυτή τη μέρα ήσουν κάποιος που κυριολεκτικά αδημονώ να βλέπω. Είσαι ένας τρελός τενίστας, πολύ καλύτερος από μένα, αλλά απλά θέλω να ξέρεις ότι σήμερα δεν είναι μια θλιβερή μέρα μόνο για σένα και την ομάδα σου, είναι μια θλιβερή μέρα για το άθλημα και για όλους όσους επηρέασες.

Αυτές είναι δυο φωτογραφίες που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να σκεφτείς ότι στην πραγματικότητα ήμουν ο μικρός σου αδερφός. Τέλος πάντων, θέλω μόνο να ξέρεις, και είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις ήδη, ότι όλοι θέλουν να συνεχίσεις να παλεύεις και να συνεχίσεις να είσαι εσύ. Καλή τύχη στo Australian Open muzz, θα είμαι δίπλα σου», ήταν τα λόγια του.

https://www.facebook.com/nkyrgios/posts/2268538169831069

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Άντι Μάρεϊ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το συγκινητικό μήνυμα του Κύργιου στον Μάρεϊ (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.