ΤΕΝΙΣ

Australian open: Πότε παίζουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Τα κορτ και η ημέρα που ξεκινούν την προσπάθειά τους στη Μελβούρνη
Australian open: Πότε παίζουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/1) για την Ελλάδα, ξεκινά το Australian Open στη Μελβούρνη, όπου Τσιτσιπάς και Σάκκαρη, θα αγωνιστούν στην πρώτη ημέρα του κυρίως ταμπλό.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει στο Κορτ3 με τον Μπερετίνι, όπου το παιχνίδι είναι δεύτερο χρονικά. Θα προηγηθεί στις 02:00 το ματς των ΚαλίνσκαγιαΣαμπαλένκα, πράγμα που σημαίνει πως κατά τις 04:00 αναμένεται να παίξει ο Έλληνας τενίστας.

Η Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο τρίτο μεγαλύτερο κορτ, το Melbourne Arena και θα είναι το δεύτερο χρονικά ματς στο συγκεκριμένο κορτ. Με το πρόγραμμα να αρχίζει στις 2 τα ξημερώματα για την Ελλάδα και το ματς να είναι από το μονό ανδρών (ΆντερσονΜαναρινό), το πιθανότερο είναι το ματς της Σάκκαρη με την Οσταπένκο, να αρχίσει λίγο πριν τις 05:00.

Australian Open: Έμαθαν τους αντιπάλους τους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Australian open: Πότε παίζουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.