ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Οι Έλληνες οπαδοί τρέλαναν τους Αυστραλούς! (vids)

Ατμόσφαιρα… Τσάμπιονς Λιγκ στη Μελβούρνη, στα ματς των Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Australian Open: Οι Έλληνες οπαδοί τρέλαναν τους Αυστραλούς! (vids)

Με ανοιχτό το στόμα κοιτούσαν οι Αυστραλοί τους Έλληνες οπαδούς στην πρώτη ημέρα του Australian Open καθώς οι ομογενείς δημιούργησαν ατμόσφαιρα… ποδοσφαιρική!

Στα ματς του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, φώναζαν συνεχώς συνθήματα και όποτε χρειάζονταν στήριξη τα δύο ελληνόπουλα, με τις φωνές τους, τους εμψύχωναν.

Ειδικά η Σάκκαρη που πήρε τεράστια νίκη απέναντι στην νικήτρια του περσινού Ρολάν Γκαρός, Γιέλενα Οσταπένκο και αποθέωσε τους Έλληνες φιλάθλους που πίσω της έκαναν χαλασμό, όσο αυτή έκανε δηλώσεις.

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια αθλήτρια που έχει κάνει ήδη σπουδαία πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενη για την νίκη. Το ελληνικό κοινό ήταν εκπληκτικό. Τους ευχαριστώ γιατί με βοήθησαν όταν τους χρειαζόμουν», είπε η Σάκκαρη.

Αποθέωσαν και την Ασδεράκη!

Το εκπληκτικό είναι πως κάποιοι από τους Έλληνες οπαδούς, βρέθηκαν και στο ματς του Άντι Μάρεϊ, όπου διαιτητής του αγώνα ήταν η Εύα Ασδεράκη! Κι εκεί αντί να απολαύσουν τον αγώνα, αποθέωναν την γνωστή διαιτητή, που είναι μόνιμη κάτοικος Μελβούρνης εδώ και χρόνια, προκαλώντας την έκπληξη όλων! Και οι φαν της διοργάνωσης, όπως φάνηκε στο Twitter, ξετρελάθηκαν (στην πλειοψηφία τους) από τους Έλληνες οπαδούς!

Ακόμη και το σάιτ των διοργανωτών τους αποθέωσε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, που είναι σίγουρα κάτι… διαφορετικό για τους Αυστραλούς και το τένις.

https://twitter.com/catcallfilms/status/1084674927267966976

https://twitter.com/mberke24/status/1084680044176461825

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Australian Open: Οι Έλληνες οπαδοί τρέλαναν τους Αυστραλούς! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.