ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Δεν κρατιέται ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο Australian Open, αφού προκρίθηκε στον 3ο γύρο μετά τη νίκη με 3-1 σετ επί του Βίκτορ Τρόιτσκι!
Australian Open: Δεν κρατιέται ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε άνετα στον 3ο γύρο του Australian Open μετά και τη νίκη του με 3-1 σετ (6-3-2-6, 6-2, 7-5) επί του Σέρβου Βίκτορ Τρόιτσκι.

Ο Έλληνας τενίστας είχε και πάλι τη συμπαράσταση από τους Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι δημιούργησαν μία… ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και έφτασε στη νίκη σε διάστημα 2 ωρών και 42 λεπτών.

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 6-3. Στο δεύτερο όμως ο Σέρβος τενίστας αντεπιτέθηκε. Πήρε κεφάλι με 4-2, επικράτησε δύσκολα στο επόμενο γκέιμ κάνοντας το 5-2 με μπρέικ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Τσιτσιπάς έβγαλε αντίδραση στο τρίτο σετ και το πήρε πολύ εύκολα με 6-2, ενώ η μεγάλη μάχη ακολούθησε στο τέταρτο. Οι δύο τενίστες πήγαιναν μαζί μέχρι το 5-5, όταν ο Έλληνας αθλητής έκανε το μπρέι στο σερβίς του Τρόιτσκι και πήρε προβάδισμα με 6-5. Στο επόμενο γκέιμ δεν έχασε ούτε πόντο και εν τέλει νίκησε με 7-5 και συνολικά 3-1 σετ.

Στον επόμενο γύρο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γεωργιανό τενίστα Νικολόζ Μπασιλασβίλι!

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1085370264517521408

Australian Open: Δυναμική επιστροφή της Σερένα

Η Σάκκαρη συνάντησε τον Μέλμπεργκ (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Australian Open: Δεν κρατιέται ο Τσιτσιπάς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.