ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Το νέο γούρι του Ναδάλ έπιασε! (vid)

Ο Ισπανός προκρίθηκε στον τρίτο γύρο, αλλά μία νέα κίνησή του συζητήθηκε πάλι
Australian Open: Το νέο γούρι του Ναδάλ έπιασε! (vid)

Ο Ράφαελ Ναδάλ προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open, καθώς ο Μάθιου Έμπντεν δεν μπόρεσε να τον κοντράρει, χάνοντας με 3-0 σετ.

Ο Ισπανός πήρε τα σετ με 6-3, 6-2, 6-2, αλλά το ματς πέρασε σε δεύτερη μοίρα στα social media. Αυτό, γιατί κάποιοι ανακάλυψαν το νέο του γούρι.

Είναι γνωστό πως ο Ναδάλ είναι τρομερά προληπτικός και έχει συγκεκριμένα γούρια και κινήσεις που κάνει στα παιχνίδια του (από το πιάσιμο της μύτης και των μαλλιών στο σερβίς, μέχρι στον τρόπο που ακουμπά στο έδαφος τα μπουκάλια με το νερό και τον χυμό του στα τάιμ άουτ).

Τώρα φαίνεται πως απέκτησε και άλλη μία κίνηση, τουλάχιστον στο όπεν της Μελβούρνης.

Στην καταπακτή, κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, υπάρχουν κάποια stands με οθόνες, που έχουν τα ονόματα αυτών που έχουν κατακτήσει στο παρελθόν το τουρνουά.
Ανάμεσα σε αυτά είναι και το όνομα του Ναδάλ φυσικά.

Ο Ισπανός, κατά την έξοδό του, μόλις είδε το όνομά του στα δεξιά, σταμάτησε και το ακούμπησε για το… γούρι και συνέχισε να περπατά. Όπως είναι φυσικό, δεν πέρασε απαρατήρητο…

Australian Open: Ζορίστηκε, αλλά πέρασε ο Φέντερερ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Australian Open: Το νέο γούρι του Ναδάλ έπιασε! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.