ΤΕΝΙΣ

Australian open: Τι ώρα αγωνίζονται Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Την ίδια ώρα, στα δύο κεντρικά κορτ θα αγωνιστούν Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, στον τρίτο γύρο του Australian open. Και τα δύο ματς ειναι προγραμματισμένα για τις 11 το πρωί τοπική (2 τα ξημερώματα Ελλάδας). Η Σάκκαρη θα αγωνιστει στο Rod laver arena με αντίπαλο την Άσλει Μπάρτι, ενώ ο Τσιτσιπάς στο Margaret court...
Australian open: Τι ώρα αγωνίζονται Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Την ίδια ώρα, στα δύο κεντρικά κορτ θα αγωνιστούν Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, στον τρίτο γύρο του Australian open.

Και τα δύο ματς ειναι προγραμματισμένα για τις 11 το πρωί τοπική (2 τα ξημερώματα Ελλάδας). Η Σάκκαρη θα αγωνιστει στο Rod laver arena με αντίπαλο την Άσλει Μπάρτι, ενώ ο Τσιτσιπάς στο Margaret court με τον Γεωργιανό Μπασιλασβίλι. Αυτό θα χαλάσει τα σχέδια των οπαδών που θα πρέπει να μοιραστούν στα δύο κορτ. Πρώτη φορά βάζουν την ίδια ώρα τους δύο Έλληνες, που για λόγους… φασαρίας, δεν αποκλείεται να έγινε και εσκεμμένα έτσι ο προγραμματισμός.

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη το έριξαν στα σουβλάκια (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Australian open: Τι ώρα αγωνίζονται Τσιτσιπάς και Σάκκαρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.