ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: «Συγνώμη για την συμπεριφορά μου» – Περιμένει πρόστιμο

Ο Έλληνας τενίστας απολογήθηκε για τα «γαλλικά» που ξεστόμισε στο ματς με τον Μπασιλασβίλι
Τσιτσιπάς: «Συγνώμη για την συμπεριφορά μου» – Περιμένει πρόστιμο

Η έκρηξη που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κατά του επόπτη γραμμής, σε ένα σερβίς, σχολιάστηκε αρνητικά, όπως ήταν λογικό, στο Australian Open.

Ο Στέφανος είναι αθλητής που βγάζει ξεσπάσματα όταν δε παίζει καλά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ξέφυγε, καθώς «στόλισε» με αρκετά άσχημα λόγια τον επόπτη.

Κατάλαβε το λάθος του όμως και απολογήθηκε στην συνέντευξη Τύπου.

«Το βρήκα πολύ άδικο αυτό από τον διαιτητή. Επίσης ήμουν πολύ πιεσμένος και ξέσπασα. Ήμουν απογοητευμένος για τα επόμενα 2 γκέιμς, αλλά μετά έμεινα θετικός. Άρχισα να σκέφτομαι πως αν δεν το άφηνα αυτό πίσω μου, θα τα κατέστρεφα όλα. Οπότε συγκεντρώθηκα στο επόμενο γκέιμ», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό. Ήταν η ένταση της στιγμής. Είπα μερικά πολύ άσχημα πράγματα. Μετανιώνω που τα είπα. Αλλά το ήθελα εκείνο το σετ πάρα πολύ. Όταν ένιωσα να ξεγλιστράει απ’ τα χέρια μου, ξέρετε… Ένιωσα πολύ απογοητευμένος. Δε σκεφτόμουν τι έλεγα. Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω και να μην το έλεγα. Δεν ήταν η σωστή συμπεριφορά».

Όπως είναι λογικό, η κουβέντα πήγε και στον επόμενο αντίπαλό του, που είναι ο Ρότζερ Φέντερερ.

«Έμαθα πολλά από τον τελευταίο μου αγώνα μαζί του. Ξέρω το παιχνίδι του λίγο καλύτερα τώρα. Σερβίρει πολύ καλά, οπότε πρέπει να εκμεταλλευτώ όσο περισσότερο γίνεται τις επιστροφές μου. Είμαι σίγουρος πως θα σερβίρει καλά και θα πρέπει να είμαι επιθετικός και να τον πιέσω στις επιστροφές μου. Είναι ένας θρύλος του αθλήματός μας. Θα είναι εκπληκτικό που θα τον αντιμετωπίσω σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, τη Rod Laver Arena. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το ματς», ήταν τα λόγια του.

Το σίγουρο πάντως είναι πως περιμένει ένα γερό πρόστιμο τον Τσιτσιπά για τα όσα είπε στον επόπτη. Όταν έκατσε στον πάγκο, τον χειροκρότησε ειρωνικά κιόλας και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ΑΤΡ. Το δυσάρεστο είναι πως το θέμα πήρε διαστάσεις και στα ξένα ΜΜΕ, με τον 20χρονο να μαζεύει λίγο την κατάσταση στην συνέντευξη Τύπου.

Australian Open: Μεγάλη νίκη ο Τσιτσιπάς, δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσιτσιπάς: «Συγνώμη για την συμπεριφορά μου» – Περιμένει πρόστιμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.