ΤΕΝΙΣ

Δίδυμο Τσιτσιπά-Σάκκαρη στην Αυστραλία

Ο Τσιτσιπάς ανακοίνωσε πως θα αγωνιστούν μαζί στο Χόπμαν Καπ στο Περθ
Δίδυμο Τσιτσιπά-Σάκκαρη στην Αυστραλία

Από την περίοδο που άρχισαν να παίζουν σε υψηλό επίπεδο τένις, υπήρχε η απορία για το αν θα δούμε μαζί κάποια στιγμή σε μικτό, τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη.

Την απορία… έλυσε ο ίδιος ο Τσιτσιπάς σε 45λεπτο Q&A που έκανε στα social Media χθες (4/6) το απόγευμα. Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες και αποφάσισε να απαντήσει σε ερωτήσεις θαυμαστών του και μία από αυτές ήταν το πότε θα παίξουν μαζί με την Σάκκαρη.

Η απάντηση, είναι στην Αυστραλία, τον προσεχή Γενάρη! Στο Περθ διεξάγεται κάθε χρόνο το Χόπμαν Καπ, στο οποίο μετέχουν ένας άνδρας και μια γυναίκα από μια χώρα σε κοινή ομάδα. Είναι βαθμολογούμενο τουρνουά και έχουν μετάσχει όλα τα μεγάλα ονόματα στο παρελθόν.

Όπως φαίνεται έχουν διασφαλίσει μια θέση στο συγκεκριμένο τουρνουά καθώς σύμφωνα με τον Τσιτσιπά είναι δεδομένο πως εκεί θα παίξουν μαζί για πρώτη φορά σε μικτό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δίδυμο Τσιτσιπά-Σάκκαρη στην Αυστραλία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.