ΤΕΝΙΣ

Στον τελικό ξανά η Χάλεπ!

Κέρδισε την Μουγκουρούθα με 2-0 σετ και θα διεκδικήσει τον τίτλο το Σάββατο
Στον τελικό ξανά η Χάλεπ!

Πέρυσι στο Ρολάν Γκαρός η Σιμόνα Χάλεπ έπεσε θύμα έκπληξης στον τελικό και έχασε τον τίτλο από την Γιέλενα Οσταπένκο. Φέτος η Οσταπένκο έμεινε εκτός από τον πρώτο γύρο, αλλά η Χάλεπ έφτασε ξανά στον τελικό!

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε – και μάλιστα εύκολα – την δυνατότερη ίσως αντίπαλό της στην χωμάτινη επιφάνεια, την Γκαρμπίν Μουγκουρούθα, με 2-0 σετ και θα διεκδικήσει για μία ακόμη φορά έναν τίτλο σε γκραν σλαμ.

Η 26χρονη Ρουμάνα πήρε τα σετ με 6-1, 6-4 σε 92 λεπτά και για τέταρτη φορά θα παίξει σε τελικό όπου θα βρει μία εκ των Αμερικανίων Μάντισον Κις και Σλόαν Στίβενς.

Έχει φτάσει άλλες δύο φορές στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, αλλά δεν κατάφερε να τον κατακτήσει, ενώ έχασε και από την Βοσνιάκι φέτος στον τελικό του Αυστραλιανού όπεν.

Είναι η μόνη τενίστρια στην ιστορία που δεν έχει κερδίσει γκραν σλαμ και έχει βρεθεί στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και θα έχει άλλη μια ευκαιρία να σπάσει αυτή την κατάρα.

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον τελικό ξανά η Χάλεπ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.