ΤΕΝΙΣ

Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τιμ!

Κέρδισε τον Ιταλό Τσεκινάτο με 3-0 σετ
Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τιμ!

Ο Ντομινίκ Τιμ είναι ο πρώτος φιναλίστ του φετινού τελικού στο Ρολάν Γκαρός. Ο Αυστριακός αφού απέκλεισε στον τρίτο γύρο τον Στέφανο Τσιτσιπά δύσκολα, πήρε… φόρα και έφτασε άνετα μέχρι τον τελικό. Στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά των ανδρών, κέρδισε την μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, τον Ιταλό Μάρκο Τσεκινάτο.

Ο Τσεκινάτο δεν είχε νίκη στην καριέρα του σε γκραν σλαμ και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός τον Τζόκοβιτς! Απέναντι στο Νο7 του κόσμου όμως δεν είχε τύχη και έχασε με 3-0, παρά το γεγονός ότι πάλεψε σκληρά στα πρώτα δύο σετ.

Ο Τιμ πήρε το πρώτο με μπρέικ και 7-5 σκορ, το δεύτερο στο τάι μπρέικ (7-6) όπου οι πόντοι ήταν 12-10 (!), με τον Ιταλό να παραδίδει πνεύμα στο τρίτο σετ και να το χάνει με 6-1.

Τώρα ο Τιμ περιμένει τον αντίπαλό του στον τελικό που θα προκύψει από την σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του Ναδάλ και του Ντελ Πότρο.

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Τιμ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.