ΤΕΝΙΣ

Σπουδαία πρόκριση με ανατροπή για τον Τσιτσιπά

Πρόκριση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του «Libema Open». Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφού έχασε με 3-6, ο Έλληνας τενίστας ανέβασε την απόδοση του στα δύο επόμενα, τα οποία κέρδισε με 6-3 και 6-4 και νίκησε με 2-1 τον Αυστραλό Μαξ Πουρσέλ (νο214 της παγκόσμιας κατάταξης). Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (νο...
Σπουδαία πρόκριση με ανατροπή για τον Τσιτσιπά

Πρόκριση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του «Libema Open».

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αφού έχασε με 3-6, ο Έλληνας τενίστας ανέβασε την απόδοση του στα δύο επόμενα, τα οποία κέρδισε με 6-3 και 6-4 και νίκησε με 2-1 τον Αυστραλό Μαξ Πουρσέλ (νο214 της παγκόσμιας κατάταξης).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (νο 37), πέρασε με αυτό τον τον τρόπο στον β’ γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ροσμάλεν της Ολλανδίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μαλέκ Ζαζίρι, που βρίσκεται στην 61η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπουδαία πρόκριση με ανατροπή για τον Τσιτσιπά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.