ΒΟΛΕΪ

Στον Ηρακλή ο Ντίνας

Στην απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού Θανάση Ντίνα προχώρησε ο Ηρακλής. Ο 35χρονος έπειτα από δύο χρόνια επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για να αγωνιστεί με τον «γηραιό». Πέρυσι έπαιξε στη Νίκη Αιγινίου ενώ στην αριέρα του έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του ΠΑΟΚ και του Άρη ενώ στο παλμαρέ του έχει δύο πρωταθλήματα...
Στον Ηρακλή ο Ντίνας

Στην απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού Θανάση Ντίνα προχώρησε ο Ηρακλής. Ο 35χρονος έπειτα από δύο χρόνια επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για να αγωνιστεί με τον «γηραιό».

Πέρυσι έπαιξε στη Νίκη Αιγινίου ενώ στην αριέρα του έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του ΠΑΟΚ και του Άρη ενώ στο παλμαρέ του έχει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.

«Αυτά τα χρόνια δεν έτυχε να συνεργαστούμε με τον Ηρακλή και νομίζω πως τώρα ήρθε η στιγμή. Πιστεύω να πετύχουμε και φέτος κάτι ιδιαίτερο και να έχουμε ανάλογη και ακόμα καλυτερη χρονιά από πέρυσι. Το ροστερ της ομαδας ειναι πολύ καλό και πιστευω να τα καταφέρουμε και να παμε και σε αλλους τελικούς. Ξέρουμε οτι ο κόσμος του Ηρακλη είναι δίπλα στην ομαδα. Οταν ερχόμουν σαν αντίπαλος στην Μικρα ηξερα οτι θα αντιμετωπίσουμε δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω και φέτος ο κόσμος να είναι κοντα μας και να στηρίζει την ομάδα» σχολίασε ο ίδιος.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή σημειώνει: «Το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 ανακοινώνει ακόμη μια σημαντική προσθήκη για την νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Θανάσης Ντίνας γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου το 1981 στην Στουτγκάρδη, έχει ύψος 2,04 και αγωνίζεται ως Κεντρικός. Εχει αγωνιστεί σε αρκετες ομαδες ενω έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον Ηρακλή ο Ντίνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.