ΒΟΛΕΪ

Διπλή τηλεοπτική μετάδοση των Εθνικών ομάδων από την ΕΡΤ

Την ευκαιρία να δουν σε απευθείας μετάδοση από την κρατική τηλεόραση και τα δύο παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, θα έχουν οι φίλοι του βόλεϊ την Τετάρτη 15 Αυγούστου. Στην πρεμιέρα των προκριματικών ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική γυναικών θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στο Βόλο το Μαυροβούνιο στις 20.00...
Διπλή τηλεοπτική μετάδοση των Εθνικών ομάδων από την ΕΡΤ

Την ευκαιρία να δουν σε απευθείας μετάδοση από την κρατική τηλεόραση και τα δύο παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, θα έχουν οι φίλοι του βόλεϊ την Τετάρτη 15 Αυγούστου.

Στην πρεμιέρα των προκριματικών ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική γυναικών θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στο Βόλο το Μαυροβούνιο στις 20.00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2.

Τη σκυτάλη στις μεταδόσεις παίρνει η ΕΡΤ3 στις 21.30 με την κάλυψη της αναμέτρησης Ελλάδα-Λουξεμβούργο που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης.

Αμφότερα τα παιχνίδια  θα μεταδοθούν και διαδικτυακά στο www.ert.gr μέσα από τα αντίστοιχα κανάλια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διπλή τηλεοπτική μετάδοση των Εθνικών ομάδων από την ΕΡΤ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.