ΒΟΛΕΪ

Ναράνχο: «Τιμή να είμαι προπονητής της εθνικής»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής βόλεϊ γυναικών, αναφέρθηκε στη νικηφόρο πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού
Ναράνχο: «Τιμή να είμαι προπονητής της εθνικής»

Η πρεμιέρα των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για την εθνική ομάδα βόλεϊ, έφερε μια εξαιρετική εμφάνιση από το συγκρότημα του Γκιγιέρμο Ναράνχο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 3-0 σετ του Μαυροβουνίου, με τα κορίτσια της εθνικής να παίζουν πολύ ωραίο βόλεϊ, δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα από την δουλειά που έγινε στην προετοιμασία.

Η ομάδα μάλιστα στην διάρκεια του αγώνα έδειχνε πως υπάρχει εξαιρετικό δείγμα και είναι χαρακτηριστικό πως αρκετές φορές ο προπονητής της ομάδας, Γκιγιέρμο Ναράνχο, έφτανε αρκετά μπροστά στο τάραφλεξ για να δώσει το χέρι του στις αθλήτριες, δείχνοντας πως είναι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίζουν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι το Μαυροβούνιο είναι σπουδαία ομάδα και το 3-0 μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, τους βγάλαμε από την αρχή του αγώνα εκτός συστήματος και το μπλοκ και το σερβίς μας δούλεψε πολύ καλά. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Τώρα με την Νορβηγία πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε με το Μαυροβούνιο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους και είναι μεγάλη τιμή που είμαι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας», είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ναράνχο που πλέον ετοιμάζει τα πλάνα του για το δεύτερο ματς των προκριματικών, το οποίο θα γίνει το Σάββατο (18/6) στο Φρέντρικσταντ κόντρα στην Νορβηγία.

Ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική!

Άνετο 3-0 για την Εθνική Ανδρών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ναράνχο: «Τιμή να είμαι προπονητής της εθνικής»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.