ΒΟΛΕΪ

Φιλίποφ: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Ο πασαδόρος της εθνικής Ελλάδας στο βόλεϊ, αναφέρθηκε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού
Φιλίποφ: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στο Λουξεμβούργου, αλλά και γενικότερα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ, μίλησε ο Ντίμα Φιλίποφ.

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών κόντρα στο αδύναμο Λουξεμβούργο και σε δηλώσεις του, είπε πως πρέπει να κοιτάξουν μόνο το ότι πήραν την νίκη. Παρά το νικηφόρο 3-0 στην πρεμιέρα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε αστάθεια στην απόδοσή του.

«Από εδώ και πέρα το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Κανείς δεν θα κοιτάξει πως παίξαμε παρά μόνο το αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάμε στο Ευρωπαϊκό. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε παίκτες και προπονητές. Όλοι μαζί θέλουμε να περάσουμε στην τελική φάση. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, υπάρχουν δυνατά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (volleyball.gr) και πρόσθεσε:

«Η ομάδα δεν κοιτάει τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου γιατί όλα εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε σετ, σε κάθε πόντο γιατί έχουμε ακόμα να δείξουμε πολλά ως ομάδα».

Δαρίδης: «Υπήρχε νευρικότητα με Λουξεμβούργο»

Δηλώσεις για την αναμέτρηση του Σαββάτου (18/8) με την Σουηδία, έκανε και ο Άκης Δαρίδης, που σχολίασε:

«Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη με το Λουξεμβούργο, αλλά όχι στο 100%. Υπήρχε νευρικότητα λόγω της πρεμιέρας και πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Το Λουξεμβούργο δεν είναι ομάδα για να φτάσει τόσο υψηλό σκορ στα σετ και πρέπει να δείχνουμε σε τέτοια παιχνίδια την διαφορά μας. Δεν πρέπει να υπάρχει στο μυαλό τους ότι μπορούν να μας πάρουν σετ. Κάθε παιχνίδι θα είναι ένας τελικός και η νίκη του Αζερμπαϊτζάν με την Σουηδία είναι καλή για εμάς. Σίγουρα στη Σουηδία θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Φεύγει για Στοκχόλμη η Εθνική βόλεϊ ανδρών

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Η Εθνική παλεύει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλίποφ: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.