ΒΟΛΕΪ

Δεύτερη σημαντική νίκη για την εθνική ανδρών βόλεϊ

Όπως και οι γυναίκες, έτσι και η εθνική ομάδα των ανδρών έκανε το δύο στα δύο, παίρνοντας σπουδαία νίκη μέσα στην Σουηδία με 3-0 σετ, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε αντίθεση με το ματς με το Λουξεμβούργο, έκανε πολύ καλή εμφάνιση (την καλύτερη από τότε που ανέλαβε ο...
Δεύτερη σημαντική νίκη για την εθνική ανδρών βόλεϊ

Όπως και οι γυναίκες, έτσι και η εθνική ομάδα των ανδρών έκανε το δύο στα δύο, παίρνοντας σπουδαία νίκη μέσα στην Σουηδία με 3-0 σετ, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε αντίθεση με το ματς με το Λουξεμβούργο, έκανε πολύ καλή εμφάνιση (την καλύτερη από τότε που ανέλαβε ο Ανδρεόπουλος) και πήρε τεράστιο διπλό μέσα στην Σουηδία, αφήνοντας την με 1 βαθμό και χωρίς νίκη. Την ίδια ώρα η ελληνική ομάδα είναι στην κορυφή μόνη της με 6 βαθμούς και χωρίς να έχει απώλεια σετ, με το επόμενο ματς την Τετάρτη κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, να ισοδυναμεί με… μισή πρόκριση.

Τα σετ: 20-25, 20-25, 16-25

ΣΟΥΗΔΙΑ: Έκστραντ 5, Γκούσταφσον 14, Πέτερσον 3, Λίντμπεργκ 7, Νίλσεν 1, Νίλσον / Έρικσον (λ. 67% υπ., 33% αρ.), Όρεμαρκ 1, Λινκ.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζουπάνι 14, Φιλίποφ 3, Πετρέας 13, Πελεκούδας 11, Φράγκος 7, Πρωτοψάλτης 4 / Ζήσης (λ. 65%υπ., 24%αρ.), Κοκκινάκης, Τακουρίδης.

* Οι πόντοι της Σουηδίας προήλθαν από 1 άσο, 26 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 21 λάθη αντιπάλων και της Ελλάδας από 4 άσους, 37 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 24 λάθη αντιπάλων.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεύτερη σημαντική νίκη για την εθνική ανδρών βόλεϊ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.