ΒΟΛΕΪ

Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Έκαναν καλή δουλειά τα κορίτσια»

Μετά τη νίκη της εθνικής μας ομάδας γυναικών με 3-0 σετ απέναντι στην Νορβηγία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει το 2019, ο προπονητής της εθνικής, Γκιγιέρμο Ναράνχο, πραγματοποίησε δηλώσεις δίνοντας συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας. Αναλυτικά τι είπε : «Ήταν ένας περίεργος αγώνας γιατί η ομάδα προερχόταν από ένα δύσκολο ταξίδι....
Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Έκαναν καλή δουλειά τα κορίτσια»

Μετά τη νίκη της εθνικής μας ομάδας γυναικών με 3-0 σετ απέναντι στην Νορβηγία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει το 2019, ο προπονητής της εθνικής, Γκιγιέρμο Ναράνχο, πραγματοποίησε δηλώσεις δίνοντας συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας.

Αναλυτικά τι είπε :

«Ήταν ένας περίεργος αγώνας γιατί η ομάδα προερχόταν από ένα δύσκολο ταξίδι. Χθες κάναμε μόλις μια ώρα προπόνηση και τα κορίτσια ήταν κουρασμένα. Σίγουρα δεν παίξαμε το καλύτερο βόλεϊ που μπορούμε αλλά τα κορίτσια έκαναν επαγγελματική δουλειά. Είχαμε καλό σερβίς, ηρεμία στο παιχνίδι μας και πήραμε 3 ακόμη πόντους χωρίς απώλεια σετ. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα πάμε στην Ουκρανία για να παίξουμε στα ίσια μια πολύ καλή ομάδα. Δεν έχουμε να χάσουμε το παραμικρό, πάμε για τη νίκη».

Στην νίκη και όχι στην εμφάνιση στάθηκε η Όλγα Στράντζαλη πρώτη σκόρερ της Εθνικής στο 3-0 επί της Νορβηγίας.

«Είχαμε άγχος γιατί ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πετύχαμε νομίζω μια επαγγελματική νίκη. Δεν παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αλλά σε όλο το ματς κρατούσαμε τη διαφορά και δεν είχαμε άγχος. Είχαμε αποτελεσματικότητα στο σερβίς και στην επίθεση. Στην Ουκρανία θα πάμε πιο έτοιμες και σίγουρα πιο ξεκούραστες. Είναι το ντέρμπι του ομίλου και εκεί πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητες μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Έκαναν καλή δουλειά τα κορίτσια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.