ΒΟΛΕΪ

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Αποδείξαμε ότι είμαστε το φαβορί»

Στην αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών στάθηκε ο Παναγιώτης Πελεκούδας, τονίζοντας πως τα δύο επόμενα παιχνίδια με το Αζερμπαϊτζάν θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την απευθείας πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για την Εθνική ομάδα. «Παίξαμε όλοι πολύ καλά γι’αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Τους πιέσαμε πολύ στο σερβίς, κρατήσαμε την υποδοχή μας και είχαμε...
Παναγιώτης Πελεκούδας: «Αποδείξαμε ότι είμαστε το φαβορί»

Στην αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών στάθηκε ο Παναγιώτης Πελεκούδας, τονίζοντας πως τα δύο επόμενα παιχνίδια με το Αζερμπαϊτζάν θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την απευθείας πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για την Εθνική ομάδα.

«Παίξαμε όλοι πολύ καλά γι’αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Τους πιέσαμε πολύ στο σερβίς, κρατήσαμε την υποδοχή μας και είχαμε καλό μπλοκ και επίθεση. Αγωνιστήκαμε με τον σωστό τρόπο και ήρθε το 3-0. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και στα άλλα δύο παιχνίδια που έρχονται με το Αζερμπαϊτζάν και αν καταφέρουμε να νικήσουμε, είναι 90% σίγουρο ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Αποδείξαμε ότι εμείς είμαστε το φαβορί του ομίλου με τη νίκη επί της Σουηδίας».

Ο Ντίμα Φιλίποφ, μετά την άριστη οργάνωση του παιχνιδιού στον αγώνα με την Σουηδία στο Έρεμπρο, τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλοι είναι συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν.

«Παίξαμε όλοι μαζί ως ομάδα και είχαμε έναν στόχο. Έχουμε μία φιλοσοφία από την αρχή της προετοιμασίας να περάσουμε στο Ευρωπαϊκό και όλοι αυτό θέλουμε. Είμαστε μία οικογένεια, δουλεύουμε όλοι μαζί πολύ σκληρά στο γήπεδο και αυτό βγαίνει και στους αγώνες. ‘Ολοι παίξαμε πολύ καλά, κρατήσαμε την τακτική μας σε όλο το παιχνίδι και αυτό μας μένει. Ακόμα τίποτα δεν έχουμε κάνει, θα χαμογελάσουμε σήμερα και μετά επιστρέφουμε στην Ελλάδα για να νικήσουμε το Αζερμπαϊτζάν. Ο δρόμος ανοίγει μπροστά μας αλλά αυτό δεν πρέπει να μας βάλει πίεση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιώτης Πελεκούδας: «Αποδείξαμε ότι είμαστε το φαβορί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.