ΒΟΛΕΪ

«Τρελαμένοι» οι παίκτες της Εθνικής βόλεϊ ανδρών

Μετά την μεγάλη ανατροπή της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των ανδρών επί του Αζερμπαϊτζάν, από 2-0 σετ σε 3-2 και την πρόκριση στα τελικά του Euro 2019, ήταν λογικό οι παίκτες να «πετάνε» στα σύννεφα. Η νίκη αυτή μας φέρνει στα τελικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά από 10 χρόνια, και οι παίκτες της Εθνικής μας γεμάτοι...
«Τρελαμένοι» οι παίκτες της Εθνικής βόλεϊ ανδρών

Μετά την μεγάλη ανατροπή της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των ανδρών επί του Αζερμπαϊτζάν, από 2-0 σετ σε 3-2 και την πρόκριση στα τελικά του Euro 2019, ήταν λογικό οι παίκτες να «πετάνε» στα σύννεφα.

Η νίκη αυτή μας φέρνει στα τελικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά από 10 χρόνια, και οι παίκτες της Εθνικής μας γεμάτοι χαρά για αυτό το αποτέλεσμα έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία από τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ακόμη και σε περίπτωση που χάσει τα τελευταία δύο ματς και το Αζερμπαϊτζάν κερδίσει και τα δύο, οι δύο νίκες της εθνικής και η διαφορά στα σετ, της έχουν δώσει από τώρα την πρώτη θέση και την απευθείας θέση στα τελικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Τρελαμένοι» οι παίκτες της Εθνικής βόλεϊ ανδρών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.