ΒΟΛΕΪ

Νεόφυτος: «Να βγάλουμε το κεφάλι μας μέχρι να δούμε ουρανό»

Η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ άρχισε προπονήσεις και ο τεχνικός του «δικεφάλου» αναφέρθηκε στους στόχους της
Νεόφυτος: «Να βγάλουμε το κεφάλι μας μέχρι να δούμε ουρανό»

Την πρώτη της συγκέντρωση έκανε χθες (28/8) η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και από σήμερα ο προπονητής της, Νίκος Νεόφυτος, αρχίζει το πρόγραμμα προετοιμασίας της.

Η ΑΕΚ επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στην Volley League και έχει κάνει αρκετά καλές μεταγραφές καθώς θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Απέκτησε παίκτες όπως οι Γκαράς, Κανέλος, Μαντέκας, Τζιουμάκας, Παπαδόπουλος, Λάππας, Χαραλαμπίδης, Μαυραγάνης και Μότα, Ματσιέλ, καθώς και τον Αργεντινό πασαδόρο Ελγκάρντο Λιόκα. Ο Νεόφυτος ξεκινά την προπόνηση με αρκετό τρέξιμο στο κλειστό των Αγίων Αναργύρων.

Ο έμπειρος προπονητής έκανε και δηλώσεις στην σελίδα της Λίγκας για την νέα χρονιά.

Αναλυτικά τι είπε:

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και την επιστροφή της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία: «Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που συμβαίνει από τη Λαμία και τον Φοίνικα που πάλι ξεκινήσαμε από την αρχή. Εδώ είναι μία άλλη ιστορία. Είναι μία μεγάλη ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Έχουμε τους στόχους μας, έχουμε τα όνειρα μας. Θέλουμε να βγάλουμε το κεφάλι μας μέχρι να δούμε ουρανό»

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος. Από τη στιγμή όλα τα τμήματα της πηγαίνουν πολύ καλά έτσι ο κόσμος έχει απαιτήσεις και από εμάς».

Για τους ξένους της ΑΕΚ: «Αποκτήσαμε τρεις πολύ καλούς αθλητές που είναι φιλόδοξοι,  και είναι καλά παιδιά. Ο πασαδόρος μας έρχεται από μία ομάδα που ήταν δεύτερος αλλά πέρυσι στα πλέι οφ έπαιξε στα πλέι οφ κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Επίσης έκανε πρωταθλητισμό τα τελευταία τέσσερα χρόνια με προπονητή τον γνωστό μας Βέμπερ. Ο Μασιάλ αγωνίζονταν σε μεγάλο σωματείο στη Γαλλία όπως είναι οι Κάννες. Μπορεί να ήταν πέρυσι στην Α2 αλλά τα προηγούμενα χρόνια πρωταγωνίστησε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τον Μότα τον ξέρουμε από το πρόσφατο πέρασμα του από τον Ηρακλή Χαλκίδας. Είναι πολύ καλός αθλητής, καλός επιθετικός και καλό παιδί. Και οι τρεις ξένοι έχουν τα στοιχεία που ταιριάζουν στην ΑΕΚ. Δηλαδή, φιλοδοξία και ομαδικότητα, είμαστε ήδη σαν μία οικογένεια. Αυτό ήταν και το όπλο μας πέρυσι, ήμασταν μία δυνατή οικογένεια και εφέτος θα είμαστε οικογένεια και θα βγάζουμε υγεία στο γήπεδο».

Για τη νέα έδρα στους Αγίους Αναργύρους: «Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο των Αγίων Αναργύρων για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου. Οι Άγιοι Ανάργυροι είναι ΑΕΚτσίδικη συνοικία. Είναι ένα ωραίο γήπεδο, ένα στολίδι. Εχει 1.000 άτομα χωρητικότητα που είναι καλή και θα έχουμε πολύ δυνατή έδρα, δύσκολη για όλες τις ομάδες. Αλώστε είναι και πολύ κοντά στη φυσική έδρα που είναι η Νέα Φιλαδέλφεια, μας χωρίζει μόνο μία γέφυρα».

Η ευχή του για τη νέα σεζόν: «Η ευχή μου είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας και κυρίως τα παιδιά και ότι έχουμε σχεδιάσει και ότι έχουμε ονειρευτεί στο τέλος της σεζόν να μας βγει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεόφυτος: «Να βγάλουμε το κεφάλι μας μέχρι να δούμε ουρανό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.