ΒΟΛΕΪ

Ο Γκάβιν Σμιτ είναι θηρίο! Καλές οι εξετάσεις του

Ξεπεράστηκαν οι φόβοι που υπήρχαν για την υγεία του Γκάβιν Σμιτ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.
Ο Γκάβιν Σμιτ είναι θηρίο! Καλές οι εξετάσεις του

Ξεπεράστηκαν οι φόβοι που υπήρχαν για την υγεία του Γκάβιν Σμιτ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Οι Πειραιώτες πέρασαν τις προηγούμενες ημέρες από τσεκ απ στην κλινική και τώρα ήταν σειρά του Σμιτ που έφτασε που υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και στα δυο πόδια, όπου είχε κατάγματα κνήμης. Διαπιστώθηκε ότι το κόκκαλο κόλλησε.

Ο Καναδός διαγώνιος μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης, το απόγευμα έδωσε το παρών στο Ρέντη και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Πριν από την έναρξη του προγράμματος τον καλωσόρισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και τον παρουσίασε στους νέους του συμπαίκτες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και αυτό τον μεγάλο σύλλογο για τον οποίο έχω ακούσει πολλά και εξαιρετικά πράγματα. Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα έχει μεγάλη ιστορία, πολύ καλά αποτελέσματα, με στόχο να πρωταγωνιστεί, να κατακτάει τίτλους και να έχει στη σύνθεσή της τους καλύτερους αθλητές. Δεν αισθάνομαι καμία πίεση. Μου αρέσει που θα αγωνιστώ για αυτό το σύλλογο που ήδη έχω διαπιστώσει ότι είναι εξαιρετικός οργανισμός και πολύ καλούς ανθρώπους. Τέλος ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας για το ζεστό καλωσόρισμα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα μέχρι στιγμής στα social media και είμαι ενθουσιασμένος», είπε ο Σμιτ.

https://www.facebook.com/OlympiacosSFP.official/videos/266985877476170/

Αλλάζει έδρα η Μαρία Μαγκούλια

Στο Λιχτενστάιν ο Κώστας Φιλιππίδης

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γκάβιν Σμιτ είναι θηρίο! Καλές οι εξετάσεις του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.