ΒΟΛΕΪ

Βολεϊμπολίστας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Ο Βραζιλιάνος Βινίσιους Νορόνχα της Τερουέλ είναι ο νεκρός
Βολεϊμπολίστας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι της ομάδας βόλεϊ της Τερουέλ στην Ισπανία, καθώς έμαθαν πως το νέο τους απόκτημα, ο Βραζιλιάνος Βινίσιους Νορόνχα, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του!

Ο Νορόνχα ήταν 26 ετών και πήρε μεταγραφή στην ομάδα για να καλύψει την θέση του λίμπερο. Σήμερα το πρωί η ομάδα του είχε προγραμματίσει να παίξει το πρώτο της παιχνίδι για την σεζόν κόντρα στην Καστεγιόν, αλλά ο Νορόνχα δε συναντήθηκε ποτέ με τους συμπαίκτες του. Διαπιστώνοντας πως ο παίκτης δεν απαντά στα τηλεφωνήματα, ο Ρανέρα πήγε ως το σπίτι του για να δει τι συμβαίνει. Εκεί αντίκρυσε νεκρό των παίκτη χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ακόμη τα αίτια του θανάτου του.

«Δεν ξέρουμε τίποτα, απλά τον βρήκαμε νεκρό στο κρεβάτι. Πρέπει να πέθανε κατά την διάρκεια της νύχτας», είπε ο Ρανέρα στους δημοσιογράφους.

Αμέσως άρχισαν ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του, αλλά στην ομάδα είπαν πως είχε περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ. Πλέον γίνονται επαφές με την οικογένειά του στην Βραζιλία, ενώ η αυτοψία είναι σε εξέλιξη.

Καλός Τζούριτς, ήττα για ΠΑΟΚ

Στο Sportime της Τρίτης (18/9) το περιοδικό του Champions League και του Europa League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βολεϊμπολίστας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.