ΒΟΛΕΪ

Volley League: Κίνδυνος αποχώρησης από τον Ηρακλή Χαλκίδας

Παραιτήθηκε ο τεχνικός Σάκης Ψάρρας
Volley League: Κίνδυνος αποχώρησης από τον Ηρακλή Χαλκίδας

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της Volley League, υπάρχει ορατός κίνδυνος η διοργάνωση να διεξαχθεί με 10 ομάδες,  μιας και ο Ηρακλής Χαλκίδας είναι ένα βήμα πριν από την αποχώρηση.

Ο τεχνικός Σάκης Ψάρρας ήδη έχει παραιτηθεί, καθώς δεν υπάρχουν οι εγγυήσεις που είχε πάρει για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, ενώ πληροφορίες θέλουν τον σύλλογο να μην έχει καταθέσει τα συμβόλαια των παικτών στην ΕΣΑΠ, κάτι που είναι υποχρεωτικό να γίνει 10 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος κι έτσι τίθεται και τυπικό ζήτημα για τη συμμετοχή του.

Παράλληλα, η ομάδα όπως όλα δείχνουν, δεν θα αγωνιστεί στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και συγκεκριμένα στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό (Παρασκευή, 5/10) και την ΑΕΚ (Σάββατο, 6/10).

Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2018: Η Κομοτηνή ελπίζει για τετράδα

Ενσωματώθηκαν στον Ολυμπιακό Τερβαπόρτι, Ράουβερντινκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Volley League: Κίνδυνος αποχώρησης από τον Ηρακλή Χαλκίδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.