ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ομόφωνο «ναι» για κόσμο στο ντέρμπι

Οι «πράσινοι» είχαν τιμωρηθεί για επεισόδια που ξέσπασαν αρκετές εκατοντάδες μέτρα έξω από το κλειστό του Εσπέρου
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ομόφωνο «ναι» για κόσμο στο ντέρμπι

Εν αναμονή των ανακοινώσεων της ΕΣΑΠ αναφορικά με την έναρξη της Volley League, οι πληροφορίες από τη συνεδρίαση λένε ότι δίνεται “πράσινο φως” στον Παναθηναϊκό για να υποδεχθεί με φιλάθλους τον Ολυμπιακό.

Οι “πράσινοι” είχαν τιμωρηθεί για επεισόδια που ξέσπασαν αρκετές εκατοντάδες μέτρα έξω από το κλειστό του Εσπέρου, συγκεκριμένα στον σύνδεσμο φιλάθλων των “ερυθρολεύκων” στην Καλλιθέα.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή ήθελε τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται χωρίς κόσμο τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, ωστόσο όλες οι ομάδες τάχθηκαν με το μέρος του “τριφυλλιού” για την κατάπτωση της σχετικής απόφασης του ΑΣΕΑΔ περί κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται ότι οι “ερυθρόλευκοι” είχαν ασκήσει έφεση για την τιμωρία της έδρας τους (σ.σ. οι “πράσινοι” δεν είχαν πράξει αναλόγως) στα επεισόδια του περασμένου Φεβρουαρίου και είχαν δικαιωθεί.

Κατά τη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ τη Δευτέρα (8/10), όλες οι ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, συναίνεσαν στην κατάπτωση της ποινής του ΑΣΕΑΔ.

Αυτό σημαίνει ότι το ντέρμπι χαρακτηρίζεται “ειδικής διαχείρισης” και, κατ’ επέκταση, θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες του κλειστού της Κυψέλης.

Φυσικά, εκκρεμεί το σκεπτικό της απόφασης, διότι δημιουργεί δεδικασμένο και σε κάθε ανάλογη ποινή, κάθε ομάδα θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον ίδιο όρο για να αναιρεθεί.

Volley League: Ολοταχώς για αναβολή!

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-3: Επική ανατροπή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ομόφωνο «ναι» για κόσμο στο ντέρμπι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.