ΒΟΛΕΪ

Στάνκου: «Περιμένω δύσκολο παιχνίδι»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για την ρεβάνς με την Καζνιμπάρτσικα στο Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ
Στάνκου: «Περιμένω δύσκολο παιχνίδι»

Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς στο Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ κόντρα στην Καζινμπάρτσικα συνεχίζεται, με τον Σέρτζιου Στάνκου να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Το υπέρ του 3-2 στο πρώτο ματς στην Ουγγαρία, του δίνει το πάνω χέρι για την αυριανή (17/10) αναμέτρηση που θα γίνει στην Πυλαία στις 19:00. Ο «δικέφαλος» είχε και ευχάριστα νέα καθώς σήμερα (16/10) αναμένεται να φτάσει στην Θεσσαλονίκη και ο Χιμένεθ, που έλυσε το πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά έγγραφα, μετά από πολύ καιρό.

Ο προπονητής των κυπελλούχων, τόνισε πως μπορεί η ομάδα του να θέλει απλά την νίκη, αλλά το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Είδαμε ότι η Καζνιμπάρτσικα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και χωρίς αμφιβολία θα προσπαθήσει ξανά για το καλύτερο δυνατό. Είμαι ικανοποιημένος που είδα τους παίκτες μου να γυρίζουν το παιχνίδι και να κερδίζουν, στον πρώτο αγώνα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη δυνατότητα να δείξουμε την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα, σε ένα καλό ματς. Εύχομαι οι φίλαθλοί μας να βρίσκονται στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντάς μας ώθηση για την νίκη. Πιστεύω ότι μαζί τους, θα παίξουμε δυνατά και θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά.

Έρχεται για τον ΠΑΟΚ ο Χιμένεθ

Volleyleague: Πρώτο σερβίς στις 20 Οκτωβρίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάνκου: «Περιμένω δύσκολο παιχνίδι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.