ΒΟΛΕΪ

Volley League: Τρίποντο του Ολυμπιακού στου Ρέντη

Επικράτησε με 3-1 σετ της ΑΕ Κομοτηνής για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος
Volley League: Τρίποντο του Ολυμπιακού στου Ρέντη

Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς στην Volley League σημείωσε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-1 σετ της Κομοτηνής στο κλειστό του Ρέντη. Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ πήρε την νίκη παρά το γεγονός ότι η Κομοτηνή του έβαλε δύσκολα μετά το δεύτερο σετ.

Είχαν σε εξαιρετική μέρα τους Σμιτ (21π.), Μπέμε και Ράουβερντινκ, κάτι που τους βοήθησε να αποφύγουν τις… περιπέτειες, ειδικά μετά το νικηφόρο σετ της ομάδας της Κομοτηνής στο 2-1. Οι νεοφώτιστοι εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί όπως και στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον στο δεύτερο και το τρίτο σετ.

Στο τέταρτο οι παίκτες του Μουνιόθ μετά το 10-9 έκαναν ένα σερί 5-1, με τον Κουμεντάκη να ξεκινά το σετ και πήραν μια διαφορά σημαντική (15-10) που διεύρυναν στη συνέχεια.

Τα σετ: 25-15, 25-22, 23-25, 25-13

**Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 2 άσους, 58 επιθέσεις, 14 μπλοκ και 24 λάθη αντιπάλων και της Κομοτηνής από 3 άσους, 41 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 26 λάθη αντιπάλων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπέμε 11, Ανδρεάδης 8, Φράγκος 4, Σμιτ 21, Τερβαπόρτι 4, Ράουβερντινκ 11 / Στεφάνου (λ. 55%υπ., 41%αρ.), Χριστοφιδέλης, Στιβαχτής, Δαρίδης (λ.), Κουμεντάκης 12.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Δαλακούρας Α. 5, Μπερτασόνι, Ρενάν 7, Δαλακούρας Α. 12, Νουρανγκούα 19, Χριστόφας 4 / Χαροντούδης (λ. 31%υπ., 23%αρ.), Καβαρατζής 1, Δαλδαβερένης, Μπουφίδης 1, Παπαδάκος, Μπανιώτης (λ.).

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Να συνεχίζουμε την αήττητη πορεία μας»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Volley League: Τρίποντο του Ολυμπιακού στου Ρέντη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.