ΒΟΛΕΪ

ΑΕ Κομοτηνής – ΑΕΚ: Κόντρα… νεοφώτιστων στη Θράκη

Οι δύο ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην Volley League διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους
ΑΕ Κομοτηνής – ΑΕΚ: Κόντρα… νεοφώτιστων στη Θράκη

Οι δύο… ΑΕΚ, ο «δικέφαλος» και η ΑΕ Κομοτηνής αναμετρώνται σήμερα (5/11, 17:00, ΕΡΤ3) στο ματς που κλείνει την 4η αγωνιστική στην Volley League.

Για την γηπεδούχο Κομοτηνή, το ματς αυτό είναι μια ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη στην μεγάλη κατηγορία μετά το 1998. Εκείνη την χρονιά κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ, αλλά ήταν και η μοναδική της στο πρωτάθλημα. Υποβιβάστηκε και από τότε δεν ξαναβρέθηκε στην μεγάλη κατηγορία ως φέτος.

Για την φιλοξενούμενη ΑΕΚ, αν καταφέρει να κάνει το δύο στα δύο (είχε ρεπό στην πρεμιέρα), θα βρεθεί δύο βαθμούς πίσω από Ολυμπιακό και Παμβοχαϊκό, έχοντας και ματς λιγότερο. Παράλληλα θα είναι και η πρώτη της εκτός έδρας νίκη μετά το 3-0 μέσα στην έδρα του Άρη, από την σεζόν 2014-15.

Στην Κομοτηνή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση καθώς θέλουν να φτάσουν στην ιστορική νίκη που θα είναι η πρώτη τους στην… χιλιετία και αναμένεται να είναι γεμάτο το κλειστό.

Στο παρελθόν οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί τέσσερις φορές στην Κομοτηνή, με την ΑΕΚ να έχει κερδίσει και τις τέσσερις.

Volley League: Εντυπωσιακός ο Φοίνικας Σύρου

Volley League: Το μοναδικό ρεκόρ των 33 σερί νικών του Ολυμπιακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕ Κομοτηνής – ΑΕΚ: Κόντρα… νεοφώτιστων στη Θράκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.