ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ – Φρανκφούρτη: Προτελευταίο βήμα για τους ομίλους

Ο «δικέφαλος» θέλει «καθαρό» σκορ κόντρα στους Γερμανούς στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ
ΠΑΟΚ – Φρανκφούρτη: Προτελευταίο βήμα για τους ομίλους

Το δύσκολο εμπόδιο ήταν η BBSK Κωνσταντινούπολης για τον ΠΑΟΚ. Τώρα του έμεινε άλλο ένα για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλεϊ. Η Γερμανική Φρανκφούρτη…

Η ομάδα του Σέρτζιου Στάνκου θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το ζευγάρι, αλλά για να πλησιάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει σήμερα (18:30) στην Πυλαία, ένα «καθαρό» σκορ με 3-0 ή 3-1.

Οι παίκτες του «δικεφάλου» είναι ετοιμοπόλεμοι, με μοναδικό ερωτηματικό τον Σαφράνοβιτς, ο οποίος θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιηθεί.

Αν το ματς κυλήσει… όπως πρέπει, τότε ο Στάνκου πιθανότατα θα τον ξεκουράσει ή θα τον χρησιμοποιήσει στην πίσω ζώνη, όπως έκανε και πριν μία εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να δώσει ανάσες στους βασικούς. Το διάστρεμμα που έχει δεν επιτρέπει μεγάλα ρίσκα και όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα μια καλή ομάδα, η οποία προκρίθηκε άνετα στον 3ο γύρο. Όλες οι ομάδες που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης είναι καλές. Περιμένω μια “μάχη” τόσο στο εντός όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι για την παρουσία μας μέχρι στιγμής και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για μπούμε στους ομίλους», είπε ο Στάνκου, ενώ για την Φρανκφούρτη, ο Βασίλης Κωστόπουλος που αγωνίζεται με τους Γερμανούς, σχολίασε:

«Έχουμε προετοιμαστεί για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο PAOK Sports Arena».

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 κόντρα στην Κηφισιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Φρανκφούρτη: Προτελευταίο βήμα για τους ομίλους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.