ΒΟΛΕΪ

Volley League: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Γκάβιν Σμιτ

Ο Καναδός διαγώνιος του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ηρακλή
Volley League: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Γκάβιν Σμιτ

Ο Γκάβιν Σμιτ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Volley League για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Καναδός διαγώνιος σημείωσε 30 πόντους στην νίκη της ομάδας του με 3-2 επί του Ηρακλή στη Μίκρα, έχοντας 28/41 επιθέσεις, με ένα μόλις λάθος στην επίθεση.

«Πάνω από την προσωπική επιτυχία πιο σημαντική είναι η νίκη της ομάδας. Είναι το πρώτο μου βραβείο στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ότι κάνω στο γήπεδο είναι για την ομάδα και όλοι μαζί θέλουμε να φέρνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό που έχει σημασία είναι οι επιτυχίες του Ολυμπιακού. Το βόλεϊ είναι ένα ομαδικό άθλημα και κανένας αθλητής δεν μπορεί ατομικά να ξεχωρίσει αν δεν γίνει σωστή ομαδική δουλειά. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου για την ομαδική δουλειά και συνεργασία, διότι χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να έχω αυτή την απόδοση», είπε ο Σμιτ για τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής.

Αναλυτικά, η κορυφαία ομάδα της αγωνιστικής, ήταν η εξής:

Πασαδόρος: Μπερτασόνι (ΑΕ Κομοτηνής)

Διαγώνιοι: Σμιτ (Ολυμπιακός), Νουάνγκουα (ΑΕ Κομοτηνής)

Ακραίοι: Ντα Ρόσα (Ηρακλής), Ντίαζ (Φοίνικας Σύρου)

Λίμπερο: Παπαδημητρίου (Παμβοχαϊκός)

Κεντρικοί: Ρενάν (ΑΕ Κομοτηνής), Τουρνάκης (Παμβοχαϊκός).

Volley League: Το μοναδικό ρεκόρ των 33 σερί νικών του Ολυμπιακού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Volley League: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Γκάβιν Σμιτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.