ΒΟΛΕΪ

Γλίτωσε το κάζο ο ΠΑΟΚ με Παμβοχαϊκό

Από 0-2 γύρισε το ματς σε 3-2, αλλά πέταξε έναν βαθμό
Γλίτωσε το κάζο ο ΠΑΟΚ με Παμβοχαϊκό

Λίγο έλειψε να δεχτεί και δεύτερο δυνατό χαστούκι εντός έδρας ο ΠΑΟΚ, αλλά ο πάγκος του, «ξύπνησε» την ομάδα και από 0-2 που έχανε από τον Παμβοχαϊκό, κέρδισε με 3-2.

Για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιάστηκε προβληματικός ο «δικέφαλος», που τελευταία στιγμή είδε τον Ντίμα Φιλίποφ να μένει εκτός αγώνα με λουμπάγκο. Ο Τερζής ξεκίνησε στη θέση του με τον Σέρτζιου Στάνκου να βλέπει την ομάδα του ωστόσο να αιφνιδιάζεται.

Στο πρώτο σετ έχασε με κάτω τα χέρια, καθώς βρέθηκε πίσω μέχρι και με 7 πόντους (19-12), ενώ στη συνέχεια ήρθε και το 2-0 για τον Παμβοχαϊκό. Εκεί ο τεχνικός των κυπελλούχων άλλαξε την κατάσταση στο σχήμα. Άφησε στον πάγκο τους Μαρκέζ και Τζούριτς για το υπόλοιπο του ματς (ο Μαρκέζ έπαιξε και στο τάι μπρέικ), με τους Τακουρίδη, Χιμένεθ και Μπούτο να αλλάζουν την ροή του αγώνα και να φέρνουν την ισοφάριση.

Στο τάι  μπρέικ τα πράγματα έγιναν πιο απλά και ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη, αλλά πέταξε έναν ακόμη βαθμό, με την ομάδα του Παμβοχαϊκού να χάνει μεν χρυσή ευκαιρία για ένα σπουδαίο διπλό, αλλά να παίρνει δε έναν ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 8, που τους διατηρεί προσωρινά στην κορυφή.

Τα σετ: 19-25, 23-25, 25-19, 25-22, 15-8

**Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 0 άσους, 59 επιθέσεις, 10 μπλοκ, 33 λάθη αντιπάλων και του Παμβοχαϊκού από 3 άσους, 58 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 28 λάθη αντιπάλων.

ΠΑΟΚ: Όκολιτς 8, Μαρκέζ 2, Τερζής 4, Γκορτσιάνουκ 20, Τζούριτς 7, Σαφράνοβιτς 3 / Κωνσταντινίδης (λ. 59%υπ., 32%αρ.), Γάτσης, Τακουρίδης 12, Χιμένεθ 11, Μπούτος 10, Εφραιμίδης.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ: Δημητριάδης 4, Ολιβέιρα 33, Γκλάντστοουν 8, Ρουμελιώτης 11, Τουρνάκης 9, Ροντρίγκο 12 / Παπαδημητρίου (λ. 60%υπ., 40%αρ.), Δημητούλης, Ρούμπο.

ΑΕΚ – Ηρακλής: Το ντέρμπι και το στοίχημα των αδερφών Τζιουμάκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλίτωσε το κάζο ο ΠΑΟΚ με Παμβοχαϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.