ΒΟΛΕΪ

Πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» έκαναν σεφτέ στη Volley League νικώντας με 3-0 σετ την ΑΕ Κομοτηνής
Πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Volley League, επικρατώντας με 3-0 σετ της ΑΕ Κομοτηνής. Οι «πράσινοι» είχαν εξαιρετικό σερβίς, αλλά και μπλοκ, με τον νεαρό Ράπτη να κάνει άλλη μια σπουδαία εμφάνιση και τους Πελεκούδα, Ανδρεόπουλο και Πανταλέων να λειτουργούν άψογα στο μπλοκ.

Από την άλλη, η Κομοτηνή που έχει παίξει σε 4 αγωνιστικές όλα τα ντέρμπι, έκανε το χειρότερό της παιχνίδι χθες και προβλήματα στην υποδοχή, δεν κατάφερε να κάνει πολλά, πέρα από κάποια καλά διαστήματα στο μπλοκ, κυρίως στο τρίτο σετ.

Τα σετ: 25-16, 25-19, 25-21

** Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 5 άσους, 40 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 21 λάθη αντιπάλων και της ΑΕ Κομοτηνής από 1 άσο, 26 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γιάκομπσεν 4, Γιορντάνοφ 11, Ανδρεόπουλος 5, Πανταλέων 10, Ράπτης 11, Πελεκούδας 13 / Ζήσης (λ. 64%υπ., 36%αρ.).

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Κ. Δαλακούρας 1, Μπερτασόνι 3, Ρενάν 9, Α. Δαλακούρας 8, Μουράνγκουα 8, Χριστόφας 6 / Αρχοντούδης (λ. 43%υπ., 25%αρ.), Ανδρεάδης, Καβαρατζής 3, Μπανιώτης (λ.).

«Δραπέτευσε» με διπλό ο Φοίνικας από την Κηφισιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.