ΒΟΛΕΪ

Ο Ολυμπιακός σφραγίζει την πρόκριση στο Λουξεμβούργο

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ αντιμετωπίζει την Ντίεκιρχ στον δεύτερο γύρο του Τσάλεντζ Καπ
Ο Ολυμπιακός σφραγίζει την πρόκριση στο Λουξεμβούργο

Ένα εύκολο βράδυ αναμένεται να έχει σήμερα (15/11) ο Ολυμπιακός στο Τσάλεντζ Καπ των γυναικών στο βόλεϊ, όπου αντιμετωπίζει στο Λουξεμβούργο την Ντίεκιρχ, στη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου.

Ο κάτοχος του τίτλου κέρδισε με 3-0 δια περιπάτου στου Ρέντη στο πρώτο ματς, έχοντας μάλιστα κάνει και δύο ρεκόρ. Το ένα ήρθε στο δεύτερο σετ όπου δέχτηκε μόλις δύο πόντους (25-2, ενώ το πρώτο το κέρδισε 25-4) και το άλλο ήταν στο σύνολο πόντων που δέχτηκε (18).

Ο αγώνας ξεκινά στις 20:30, με τον Μπράνκο Κοβάσεβιτς να αναμένεται να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτριες του πάγκου, αφού πρώτα τελειώσει και τυπικά την πρόκριση, που αναμένεται να είναι… παιχνιδάκι. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και μετά το σημερινό ματς θα πάει στον τρίτο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει την Βολερό ντε Κανέτ από την Γαλλία.

Στην τρίτη φάση της διοργάνωσης βρίσκονται ήδη ο ΑΟ Θήρας και ο Άρης, με την ομάδα της Σαντορίνης να αποκλείει την ΑΕ Λεμεσσού και να παίζει με την Τσεχική Μπρνο, ενώ ο Άρης που βρίσκεται άνευ αγώνα εκεί, θα παίξει για την πρόκριση κόντρα στην Στάρα Ζαγόρα από την Βουλγαρία.

Ιστορική πρόκριση στη Λεμεσό για τον ΑΟ Θήρας

Α1 Γυναικών βόλεϊ: MVP η Βεργίδου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός σφραγίζει την πρόκριση στο Λουξεμβούργο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.