ΒΟΛΕΪ

Ο Μάρκες υπ’ ατμόν στον ΠΑΟΚ

Ο Βενεζουελάνος δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα βόλεϊ του «δικέφαλου»
Ο Μάρκες υπ’ ατμόν στον ΠΑΟΚ

Το ματς με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει, αλλά στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται ήδη για αλλαγές στο ρόστερ, με τον Ιβάν Μάρκες να είναι ήδη… υπ’ ατμόν.

Ο 37χρονος κεντρικός δεν έχει βοηθήσει καθόλου τον «δικέφαλο» και δεν είναι τυχαίο ότι στα τελευταία πέντε ματς, ενώ ο Στάνκου τον ξεκινά, στη συνέχεια τον αφήνει στον πάγκο από το δεύτερο σετ και μετά.

Περίμεναν διαφορετικά πράγματα από τον έμπειρο άσο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν μετρά… μέρες στη Θεσσαλονίκη, καθώς η ομάδα χρειάζεται επειγόντως αλλαγές.

Η ήττα από τον Φοίνικα στη Σύρο και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, βλέπουν στο τμήμα βόλεϊ πως δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια και θα πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Έτσι δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο Μάρκες είναι αναμενόμενο να πληρώσει το «μάρμαρο» από τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, χωρίς να σημαίνει αυτό πως και ο προπονητής, Σέρτζιου Στάνκου, είναι στο απυρόβλητο.

Volley League: «Ροπαλιές» ανατροπής ο Παναθηναϊκός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μάρκες υπ’ ατμόν στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.