ΒΟΛΕΪ

Ορφανός: «Χωρίς τον Ηρακλή δε θα υπήρχαν διεθνείς διαιτητές»

Έξαλλοι στον «γηραιό» για την διαιτησία με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης
Ορφανός: «Χωρίς τον Ηρακλή δε θα υπήρχαν διεθνείς διαιτητές»

Επεισοδιακή ήταν η νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί του Ηρακλή με 3-2 σετ χθες, στην Volley League, καθώς αποβλήθηκε ο τεχνικός του «γηραιού», Γιάννης Ορφανός.

Ο Ορφανός καυγάδισε έντονα με τον Ριζόπουλο του Εθνικού, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο το ματς και τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου να αποβάλλονται. Στην ομάδα του Ηρακλή έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία, με τον προπονητή του Ηρακλή να τα βάζει μαζί τους στο τέλος του αγώνα.

«Το τάι μπρέικ έχει καταντήσει κατάρα για μας. Ένα κομμάτι αφορά και στην ψυχολογία μας. Ειδικά όταν παίζεις στην έδρα του Εθνικού δεν είναι εύκολο να νικήσεις. Δεν έχουμε μιλήσει μέχρι τώρα για την διαιτησία αλλά ας καταλάβουν επιτέλους ορισμένοι πως χωρίς τον Ηρακλή κανείς Έλληνας διαιτητής δεν θα ήταν διεθνής. Δεν σέβονται τον Ηρακλή και αυτό φαίνεται σε όλους τους αγώνες. Ας μάθουν λοιπόν την ιστορία του ελληνικού βόλεϊ», είπε χαρακτηριστικά.

Παναθηναϊκός: Το video στο γυναικείο βόλεϊ που έχει… ρίξει το Twitter

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ορφανός: «Χωρίς τον Ηρακλή δε θα υπήρχαν διεθνείς διαιτητές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.