ΒΟΛΕΪ

Επική πρόκριση στους «16» ο ΑΟ Θήρας 3-0 την Μπρνο

Στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάλεντζ Καπ προκρίθηκε ο ΑΟ Θήρας που επικράτησε με 3-0 σετ της Μπρνο στον επαναληπτικό αγώνα βόλεϊ γυναικών των δύο ομάδων
Επική πρόκριση στους «16» ο ΑΟ Θήρας 3-0 την Μπρνο

Με δύο νίκες και χωρίς να χάσει σετ, ο ΑΟ Θήρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρνο και προκρίθηκε στις «16» του Τσάλεντζ Καπ.

Η ομάδα της Σαντορίνης μετά τη νίκη της με 3-0 σετ στο πρώτο ματς ήθελε να κατακτήσει δύο σετ για να πάρει την πρόκριση.

Παρόλα αυτά δεν επαναπαύθηκε, αλλά επικράτησε με συνοπτικές διαδικασίες σε 70 περίπου λεπτά. Στον επόμενο γύρο ο ΑΟ Θήρας θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Κουουσάμο – Ουίπεστ.

Στον επαναληπτικό του Μπρνο η ομάδα της Σαντορίνης ήταν εκπληκτική στο φιλέ όπου βρήκε 11 μπλοκ.

Ήταν ακόμη καλύτερη και στην αποτελεσματικότητα με 39% ενώ στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε πολύ χαμηλά ποσοστά στην υποδοχή τους.

Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης η Πίλεπιτς με 16 πόντους. Η Μερτέκη ακολούθησε με 11 πόντους και 48% στην επίθεση. Εντυπωσιακή ήταν και η Εμμανουηλίδη με 5 πόντους, οι 4 από μπλοκ.

Τα σετ: 18-25, 19-25, 19-25

Οι πόντοι της Μπρνο προήλθαν από 5 άσους, 30 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 18 λάθη αντιπάλων και του ΑΟ Θήρας από 3 άσους, 36 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων.

ΜΠΡΝΟ: Μεϊλντόβα 12, Φρικάνο 3, Βικλίτσκα 8, Κβαπιλόβα, Σλούφοβα, Σκίμπα 6 / Ντιγρκίνοβα (λ. 45%υπ., 9%αρ.), Νικόλ 2, Στράσκα, Παβλικόβα 5, Ποντράζκα 2.

ΑΟ ΘΗΡΑΣ: Φιλντ 6, Πίλεπιτς 16, Μερτέκη 11, Καλανταρίδου 7, Κιρ 3, Εμμανουηλίδου 5 / Αρτακιανού (λ. 50%υπ.), Ξανθοπούλου, Καλαντάτζε 2, Καραφουλίδου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επική πρόκριση στους «16» ο ΑΟ Θήρας 3-0 την Μπρνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.