ΒΟΛΕΪ

CEV Cup: Ο Ολυμπιακός «σφραγίζει» την πρόκριση στους «16»

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ στη Λευκορωσία, έχοντας τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup
CEV Cup: Ο Ολυμπιακός «σφραγίζει» την πρόκριση στους «16»

Ο Ολυμπιακός θέλει να «σφραγίσει» σήμερα την πρόκριση στους «16» του CEV Cup, στη ρεβάνς με τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ στην Λευκορωσία.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από ένα κουραστικό και δύσκολο ταξίδι, έφτασαν ξημερώματα Τρίτης στην πόλη όπου θα γίνει ο αγώνας και σήμερα στις 16:00 θα προσπαθήσουν να πάρουν τα δύο σετ που χρειάζονται, προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ θα πρέπει να φύγει με τη νίκη από την Λευκορωσία, καθώς η αντίπαλός του δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα στου Ρέντη ότι μπορούν να τον κοντράρουν.

Εφ’ όσον ξεμπερδέψει, ο Ολυμπιακός θα παίξει λογικά με την BBSK Κωνσταντινούπολης, η οποία κέρδισε την Αζαξιό μέσα στη Γαλλία με 3-0 σετ και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει δύο σετ στην έδρα της.

Είναι η ομάδα που ο ΠΑΟΚ άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Μιας και αναφέραμε τον ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος» παίζει κι αυτός σήμερα στις 19:00 με την Oλστιν, στην ρεβάνς της ήττας του με 3-1 στην Πολωνία.

Τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα. Θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά να κερδίσει και το «χρυσό» σετ για να περάσει στην επόμενη φάση.

Δηλαδή θέλει κερδισμένα τέσσερα σετ. Στόχος όχι ακατόρθωτος, όπως έδειξε το πρώτο ματς, αλλά οι παίκτες του Σέρτζιου Στάνκου θα πρέπει να αλλάξουν πολλά.

Στα θετικά πως ο Δημήτρης Τζούριτς προστέθηκε στην αποστολή αν και δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος. Θα βοηθήσει όμως την ομάδα αν χρειαστεί κι ας είναι από περίοδο θεραπείας λόγω του διαστρέμματος στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Όποια ομάδα προκριθεί θα παίξει με την Κούμπας Κουμερόβο λογικά, καθώς κέρδισε εκτός με 3-0 στο πρώτο ματς, την Μπιέλο Πόλιε.

Ολυμπιακός: Στην Λευκορωσία για την πρόκριση

 

Volley League: Ο Ολυμπιακός ήταν σίφουνας στην Αλεξανδρούπολη

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «CEV Cup: Ο Ολυμπιακός «σφραγίζει» την πρόκριση στους «16»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.