ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ: Ντέρμπι σε γνωστά λημέρια

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στου Ρέντη στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την φετινή σεζόν, για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.
Βόλεϊ: Ντέρμπι σε γνωστά λημέρια

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι των περσινών φιναλίστ του πρωταθλήματος στο βόλεϊ έφτασε.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 18:00 (12/12) στου Ρέντη (διαιτητές: Βουδούρης, Ονόπας), στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την φετινή σεζόν, για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Ο Ολυμπιακός τρέχει το αήττητο σερί του στην Ελλάδα από τον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν η τελευταία (και η μόνη πέρυσι) ομάδα που κατάφερε να τον κερδίσει. Το παιχνίδι, πέρα από το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στο βόλεϊ, έχει ιδιαίτερη σημασία για το πως θα υποδεχτούν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί δύο πρώην δικά τους «παιδιά».

Ο λόγος για τον Ντίμα Φιλίποφ και τον Δημήτρη Τζούριτς, οι οποίοι ανδρώθηκαν στην ομάδα του Ολυμπιακού και κατέκτησαν τίτλους. Με τον Φιλίποφ έχουν εκφράσει δυσαρέσκεια, λόγω της σχέσης του με τον Γιώργο Σαββίδη, ενώ έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα υποδεχτούν και τον Τζούριτς και στον Ολυμπιακό υπάρχει πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ραφαήλ Κουμεντάκης φοράει πλέον την κόκκινη φανέλα. Οι δύο ομάδες μετά από αυτό το ματς, θα βρεθούν το Σάββατο και στο πρωτάθλημα.

Λίγο αργότερα, στις 18:30, ο Φοίνικας Σύρου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στον Β’ ημιτελικό του Λιγκ Καπ (διαιτητές: Μυλωνάκης, Παπακοσμάς). Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πριν 10 ημέρες στη Σύρο, με την ΑΕΚ να φεύγει νικήτρια, κάτι που είχε κάνει και πέρσι όταν ήταν στην Α2, αφήνοντας εκτός προημιτελικών τον Φοίνικα! Μάλιστα, ο «Δικέφαλος» έχει βρεθεί στον δρόμο του Φοίνικα άλλη μια φορά στο Λιγκ Καπ, όπου και πάλι τον κέρδισε με 3-2 (2014) στον τελικό της διοργάνωσης, κατακτώντας τον μοναδικό της τίτλο μέχρι στιγμής! Εχει πάρει τον «αέρα» του Φοίνικα, αλλά το σημερινό ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό. Οι δύο ομάδες πάνε χωρίς απουσίες στο ματς.

Ολυμπιακός-Μαρκόπουλο 3-0: Στα 70 λεπτά…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλεϊ: Ντέρμπι σε γνωστά λημέρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.