ΒΟΛΕΪ

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για Φιλίποφ

Εκτιμάται πως ο Φιλίποφ θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10 μέρες
Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για Φιλίποφ

Μία θλάση ήταν ο λόγος που ο Ντίμα Φιλίποφ δεν αγωνίστηκε χθες (5/1) με την εθνική ομάδα στο ματς με την Σουηδία και στον ΠΑΟΚ άρχισαν να ανησυχούν.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι την άλλη εβδομάδα και μάλιστα με ντέρμπι, καθώς ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, με το ματς να έχει οριστεί για τις 14/1.

Αυτό σημαίνει πως ο Φιλίποφ οριακά θα προλάβει την αναμέτρηση, καθώς η θλάση που υπέστη είναι 11 χιλιοστών και δεν θέλουν να ρισκάρουν την συμμετοχή του, που ενδεχομένως θα επιβαρύνει την κατάσταση.

Αυτό θα είναι και το πρώτο ματς του Σάκη Ψάρα στον πάγκο της ομάδας, η οποία έχει προχωρήσει και σε αλλαγές στο ρόστερ και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά της. Η ενδεχόμενη απουσία του διεθνούς πασαδόρου, θα είναι ένα ακόμη μείον για την ομάδα.

ΠΑΟΚ: Ενίσχυση με Νιλς Κλάπβαϊκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για Φιλίποφ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.