ΒΟΛΕΪ

Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για τη συμπαράσταση

Το «ευχαριστώ» του για μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος για τον θάνατο της γυναίκας του θέλησε να εκφράσει μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο προπονητής της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ. Αναλυτικά το μήνυμα του: «Με τα πολλά λόγια δεν τα πάω καλά. Αλλά στις δύσκολες ώρες είναι σημαντικό να...
Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για τη συμπαράσταση

Το «ευχαριστώ» του για μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος για τον θάνατο της γυναίκας του θέλησε να εκφράσει μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο προπονητής της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Με τα πολλά λόγια δεν τα πάω καλά. Αλλά στις δύσκολες ώρες είναι σημαντικό να νιώθεις συμπαράσταση και από χτες το νιώθω αυτό πάρα πολύ έντονα. Αισθάνομαι την ανάγκη, λοιπόν, να πω κάποια ευχαριστώ εκ μέρους όλης της οικογένειάς μας. Σε όλους όσους με τόσο συγκινητικό τρόπο μας έχουν εκφράσει τα συλλυπητήριά τους και ιδίως:

Σε ολόκληρη την Παναθηναϊκή οικογένεια. ΑΟ, ΠΑΕ, ΚΑΕ, απλούς φιλάθλους…. Οφείλω βέβαια να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού ΑΟ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την έμπρακτη βοήθειά του.

Στην οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ. Φορείς, συναδέλφους και αθλητές.

Σε αντιπάλους μέσα στις γραμμές του γηπέδου, που εξέφρασαν τόσο ανθρώπινα την συμπαράστασή τους.

Και βέβαια, σε φίλους που είναι δίπλα μας, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν γνωριζόμαστε, οι οποίοι εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Πολύ περισσότερα από ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, αξίζουν οι γιατροί του Ομίλου Υγεία και το νοσηλευτικό προσωπικό στις ΜΗΘ. Φροντίζουν τους ασθενείς με ανθρωπιά και αυταπάρνηση.

Τον ίδιο αγώνα με την γυναίκα μου, δίνουν χιλιάδες άνθρωποι. Για όλους αυτούς, έχω να πω αυτό που σκεφτόμουν κάθε μέρα που την έβλεπα να μάχεται: Τέρας κάποτε θα ηττηθείς, γιατί σε πολεμούν άνθρωποι σαν την Νικολέτα….»

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, «έφυγε» η σύζυγός του

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για τη συμπαράσταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.