ΒΟΛΕΪ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ: «Πιστεύω ότι μπορεί να προκριθεί η Ελλάδα»

Τί δήλωσαν οι Ντεπεστέλε και Τιγί για την κλήρωση του ομίλου της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ: «Πιστεύω ότι μπορεί να προκριθεί η Ελλάδα»

Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, μίλησαν οι εκπρόσωποι των άλλων εθνικών ομάδων που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε με Γαλλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Πορτογαλία και Ρουμανία, στον όμιλο που θα γίνει στο Μονπελιέ.

Ένας από τους θρύλους του παγκόσμιου βόλεϊ, ο Φρανκ Ντεπεστέλε, γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς πέρασε από Παναθηναϊκό και Ηρακλή στο παρελθόν. Δήλωσε πως θεωρεί πως έχει τύχη η χώρα μας να μπει στην φάση των «16».

«Η Ελλάδα έχει καλές πιθανότητες να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Μπορεί να κληρώθηκε στον δυσκολότερο ίσως όμιλο του Euro με τρεις πολύ δυνατές ομάδες, ωστόσο θεωρώ πως μπορεί να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις θέσεις που δίνουν την πρόκριση. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, ωστόσο πιστεύω πως έχετε την ικανότητα να νικήσετε την Ρουμανία και την Πορτογαλία και μπορεί να κάνετε την έκπληξη με κάποια από τις πιο δυνατές ομάδες. Εφόσον όλη η ομάδα είναι υγιής, φυσικά και έχετε πολλές ελπίδες. Είμαι χαρούμενος για την Ελλάδα που είναι στο Ευρωπαϊκό και χαίρομαι για τους Έλληνες φιλάθλους», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Λορέν Τιγί, σχολίασε:

«Πολύ δύσκολος όμιλος. Είναι πολύ ενδιαφέρον ο συγκεκριμένος όμιλος με τις ομάδες που συμμετέχουν. Θυμάμαι την Ελλάδα, μαχητική ομάδα και φυσικά γνωρίζω τον αρχηγό της, Τζούριτς. Έχω δει κάποια παιχνίδια της και τους επόμενους μήνες πρέπει να μελετήσω καλά την Ελλάδα, όπως επίσης και τις άλλες ομάδες».

ΠΑΟΚ: Πολυτιμότερος με το… καλημέρα ο Κλαπβάικ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ: «Πιστεύω ότι μπορεί να προκριθεί η Ελλάδα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.